Новите "метални отломки", намерени на остров Реюнион,не са от изчезналия малайзийски самолет

Европа

Новите "метални отломки", намерени на остров Реюнион,не са от изчезналия малайзийски самолет

6694
на 02.08.2015
Новите метални отломки, намерени на остров Реюнион,не са от изчезналия малайзийски самолет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Официален малайзйски представител съобщи днес, че новите "метални отломки", намерени от случаен минувач на морския бряг на остров Реюнион, в действителност са от домакинска стълба, а не както се предполагаше нова част от отломки на изчезналия малайзийски самолет, предаде АП.

препоръчано

Генералният директор на Малайзийската гражданска авиация Азхалудин Абдул Рахман посочи пред АП, че намерените "метални отломки" на брега край град Сейнт Денис днес сутринта нямат нищо общо с разследването на изчезналия самолет "Боинг-777", изпълнявал полет 370 от Куала Лумпур за Пекин, пише  БТА.

След разговор с представителите на гражданската авиация е било потвърдено, че новите "метални отломки" в действителност са домакинска стълба, допълни Рахман.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК