Новият фризьорски салон Madness beauty experts отвори в Манастирски ливади (СНИМКИ)

Акценти

Новият фризьорски салон Madness beauty experts отвори в Манастирски ливади (СНИМКИ)

58041
на 05.05.2020
Новият фризьорски салон Madness beauty experts отвори в Манастирски ливади (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият фризьорски салон Madness Beauty Experts отвори в Манастирски ливади зад заведението Beso, съобщиха от компанията. Експерт по прическите е Александър Върбанов, а по маникюр и педикюр Маргарита Николова. Двамата имат опит над 15 години в сектора, като им се доверяват много звезди, известни личности и бизнес дами.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Радваме се, че най-накрая имаме собствен салон, в който да се вихрим и творим", заяви Александър Върбанов. Мястото е създадено с много любов така, че всички да показваме своята лудост в красотата, подчерта Маргарита Николова. 

Интериорът на фризьорски салон Madness Beauty Experts е модерен с последен писък оборудване в бранша. Например измивните колони са близнаци и масажират. Столът за педикюр също предлага релакс с масаж и огромна вана. Осветлението е LED с насочване към работните места. Маникюрната маса е с вградена система за дърпане на прах и отпадъци при пиленето на нокти.     

Интериорът е направен от самия Александър Върбанов, който освен, че е с майсторско свидетелство по фризьорство, но е завършил и интериорен дизайн. Той има мастер клас при световната звезда във фризьорството Mounir и при канадеца Алекс Чабът. Обиколил е редица фризьорски салони в САЩ и е черпил най-доброто. Специализирал се е в поставянето на коси, което най-много го удовлетворява. По отношение на боядисването има редица професионални курсове и обучения към американската марка Matrix, с която работи. За подстригване и оформяне на коси, Александър Върбанов ползва най-високия клас ножици на японската марка Takai. Машинките са на американската марка Andis.

Маргарита Николова е сред най-добрите професионалисти в маникюра и педикюра у нас. Тя е ученик на холандския майстор Папейн Борел, който се занимава с акрилен дизайн. Специализирана е в проблемните нокти, особено на краката. Най-голямо удовлетворение намира при рисуването на ноктите, за което има огромен талант.

Салонът Madness Beauty Experts се намира в Манастирски ливади - Запад, ул. Ген. Стефан Тошев 66, зад Beso. 

https://www.facebook.com/Madnessbeautyexperts/

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО) И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК