НОВО НАЧАЛО: Албена Вулева напуска България - устата водеща се мести в Истанбул

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НОВО НАЧАЛО: Албена Вулева напуска България - устата водеща се мести в Истанбул

48325
на 24.12.2018
НОВО НАЧАЛО: Албена Вулева напуска България - устата водеща се мести в Истанбул
Автор:   ПИК

Участничката в последния сезон на "Биг Брадър Мост Уонтед" Албена Вулева напуска България завинаги. Бившата водеща на "Сигнално жълто" крои планове да заживее за постоянно в един от най-космополитните градове - Истанбул.

препоръчано

За да реализира тази своя мечта Вулева ще инвестира в нея хонорара, който заработи за едномесечния си престой в Къщата край Нови хан. "Майка ми сигурно ще си остане тук - тя обича България, да й се чудиш на акала. Живееше в Русия, но се върна да гледа кучетата. В Истанбул аз ще отида да живея сама, без нея", отсече Албена в интервю пред седмичник.

В момента тя няма сериозен мъж до себе си, който да бъде пречка пред осъществяването на намеренията й. Преди година Вулева окончателна скъса с фитнес инструктора Недик Недев.

Край Босфора амбициозната Вулева, която прие исляма, смята да развие своята дизайнерска линия "Хаял". "Бих искала да се занимавам и с туризъм. Работила съм това, имам и такова образование, а знам и езици. Хич не се боя от работа... Иначе приемането на исляма от мен няма връзка с определен човек или с конкретно събитие. Свързано е само с мен и моето светоусещане. Стана съвсем случайно, Аллах ме повика. Почувствах го внезапне, беше спонтанен порив на душата", заяви още Вулева.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това