НОВ ГАФ: Кмет на "ДеБъ" парадира с маркови дрехи - Плитката от "Слатина" с грозно откровение, после изтри поста си на пожар

АВТОРСКИ НОВИНИ

НОВ ГАФ: Кмет на "ДеБъ" парадира с маркови дрехи - Плитката от "Слатина" с грозно откровение, после изтри поста си на пожар

78136
на 25.02.2021
НОВ ГАФ: Кмет на ДеБъ парадира с маркови дрехи - Плитката от Слатина с грозно откровение, после изтри поста си на пожар
Автор:   ПИК

Пореден кмет на ДеБъ предизвика гнева на столичани. Гафът е този път на управляващия район "Слатина“ Георги Илиев, който преди време боядиса пейките пред общината в партийните цветове на бутиковата формация на Христо Иванов. Сега той блесна с дебелашко откровение на страницата си във фейсбук.

препоръчано

Макари и неговият гаф да не е толкова откровено брутален като на колежката му в "Красно село" Росина Станиславова, която забърса 104 хил. лева от евросредствата за патронажни грижи, също е знаков за отношението на ДеБъ към властта и нейната употреба за лична изгода.

Този път известният и с прякора Плитката районен кмет, гордо разпространи снимка на сакото си с марка "Hugo Boss“ и написа: 

"Прибирам се вкъщи, мисля, че за момент съм съблякъл отговорността, но дори дрехата ми напомня, че ръководя хора... вече четвърт век“.

Разбира се, коментирите срещу профанската изява на Илиев не закъсняха. "И с "Hugo Boss“ пак прилича на алкохолик и прошляк. На колко години е този кмет?", попита възмутен потребител на социалната мрежа.

Около час след публикацията кметът на ДеБъ изтри написаното, бързайки да потуши пожара. От изявите му до момента обаче жителите на квартала помнят гаф до гаф. Освен боядисването на пейките, той ядоса гражданите като бе дал за градеж на паркинг детска площадка. После пък цяло лято вместо да работи и да си заслужи заплатата от данъците на хората, вися по улиците с метежниците, които рушаха София и нападаха мирни граждани и полицаи.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това