Вход
София
Времето в София 0 o C

НОВ СКАНДАЛ: Македонска медия настъпи мотиката! Гьонсуратите бият тъпан как са дали на България министри, дипломати, учени и дори... Димитър Благоев - Дядото

НОВ СКАНДАЛ: Македонска медия настъпи мотиката! Гьонсуратите бият тъпан как са дали на България министри, дипломати, учени и дори... Димитър Благоев - Дядото

на 15.07.2019
63012
23
НОВ СКАНДАЛ: Македонска медия настъпи мотиката! Гьонсуратите бият тъпан как са дали на България министри, дипломати, учени и дори... Димитър Благоев - Дядото
Автор: ПИК
15.07.2019
23
63012

„Божидар Татарчев (български лекар, масон, общественик и революционер, деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация (1870 (Ресен) -1940 (София), отбелязва, че в България има 200 хиляди „македонци“, които ще се завърнат в страната си, ако имат по-добра администрация, и ще направят Македония прогресивна и богата. Според изследване на македонските братства, публикувано през 1918 г., македонската емиграция в България е политическа, т.е. македонците не се установяват в България, за да търсят по-добър живот и да се заселят трайно, а напускат Македония, за да запазят имотите си и да се върнат на техните места след освобождението на Македония от чуждата власт, пише в пореден антибългарски материал вестник „Нова Македония“, цитиран от "Фокус".

„Според Георги Трайчев (български просветен деец, фотограф и революционер, деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация – роден 1869 г. в Прилеп, починал през 1943 година в София; след Балканската война е изгонен в България от сръбските власти след Междусъюзническата война), Македония е дала на България: осем министри, 20 дипломати, 70 депутати, 10 митрополити, представители на македонския народ, 15 университетски преподаватели, около 100 учени писатели и публицисти, 35 художници, скулптори, оперни певци, актьори, 30 висши държавни служители, 150 майстори и постмодерни съдии и адвокати, около 100 висши административни служители, 80 видни лекари, медицински сестри и архитекти, 800 служители, включително осем генерала, 31 полковника, 56 подполковника. В българските училища имаше 1568 учители, 200 духовни лица и около 5 000 служители“, пише изданието.

Ежедневникът твърди още, че „македонците“ се проявили и като водачи на различните български политически партии, като обявява за такива „македонски“ дейци: Димитър Благоев, Петър Джидров (един от лидерите на широките социалисти), Илия Георгов (един от лидерите на Радикалната партия), Никола Генадиев (на Либералната партия) и Андрей Ляпчев (на Демократите).

„Голямото влияние на македонците в българската държава е забелязано и от други личности“, пише „Нова Македония“:

„А. Савински, бивш пълномощен министър на Русия, подчертава в своите мемопари: „Македонците са буйно, подвижно племе, много по-енергично и жизнено от българите и винаги са имали надмощие над тях“.

Редакцията е изкопала и още едно подобно мнение:

„Пиер Парини от миланския вестник "Ил-Пополо д'Италия" каза: "Македонците без съмнение са най-интелигентните и културни жители на Балканския полуостров. Може би те са и най-силните и героичните. Те образуват, както е известно, управляващата част в България“.

Сподели:
Напиши коментар »
(23)
1
Правителството ви е бавноразвиващо се. Състоянието на киберсигурността ви е пародийно". Това пише в анонимен мейл до няколко медии, получен в 10:20 часа този предиобяд. Според неизвестните му автори в него се съдържат 57 от 110 компрометирани чрез хакерска атака бази данни.
2
9 са министрите със Щкембевойвода
3
Правителството ви е умствено изостанало. Киберсигурността ви е пародия. Странно , че само вие нищо не пишете за случая.....МНОГО СТРАННО....!!!
4
а ние сме дали на македонците само...всичко, защото и земята и хората в измислената Македония са български !!!!
5
Македония е БЪЛГАРСКА ! СМЪРТ за Сръбските Славянски СВИНЕ Заченати в Хазарска МОСКВА ! ДА СЕ ЗНАЕ ! Проекта за Македонска Нация Беше Изготвен в Кремъл а Реализацията Възложена на Белград, Тоест Фалшивия "Македонски Народ" Беше Проектиран от Фалшивия "Руски Народ" и Създаден от Фалшивия "Сръбски Народ". България - Хърватия - Унгария Братя от Векове за Векове с Обща Граница ! Пълна Независимост на Западните Покрайнини и Войводина, на Чувашия, Башкирия,Татарстан, Чечения, Селджукска България(Турция). Сръбските Селяни-ЦЪРВУЛИ, Гръцките П-едали и Влашките Цигани не Трябва да Имат Обща Граница с България, за да не ни Заразяват със Селянията и Простотията си. България Трябва да има Обща Граница с Нашите Братя Маджарите, Които са Българи Потомци на Кан Арпад Син на Кан Алмъш Джафар Цар на Волжска България и Братята Хървати Потомци на Кан Хорват (Кобрат) Цар на Велика България. Бездарните Руски Славянски Свине Няма да Спасят Сърбо-Цървулите и Гръко-П-едалите. Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска ! Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме Този 141 Годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
6
С тези не можем да имаме нищо общо!
7
С тези не можем да имаме нищо общо!
8
Психотерапия за северомакедонци. Втасват. То е като нацист от СС да разбере че е чист евреин. Иначе има лоста доза истини Македонците са ставали елит в България. Севермакедонците -шкарто в Югославия, така а и до днес
9
Главната мутра знае,че началниците карат влака и си е дал задника под наем. За съжаление и подчовеците на “Вардаро” го знаят и си правят каквото си поискат!
10
Дайте да си оправим държавата, икономически и политически, да стане приятно и привлекателно място за живеене. Те сами ще дойдат. Интересът клати феса.
11
OT TAZI ,,make-naciq,, NI6TO NE STAVA, VIDNO E SAMO , 4E EDINSTVENOTO KOETO UMEJAT E DA LAJAT PO SOBSTVENATA SI RODINA --BALGARIJA, I PONEZE POSTOJANNO NI ZABIVAT NOZ V GARBA RE6ENIETO TRJABVA I DA BADE NEZABAVNO PREKRATJAVANE NA DIPLOMATI4ESKITE OTNO6ENIJA ,TAZNO E , 4E NA6 DARZAVEN GLAVA S POLITI4ESKO KASOGLEDSTVO GI PRIZNA ZA DARZAVA . ZNAEM , NJAMAME PADNALO BOJNO ZNAME V BITKA , NO NJAMAME SPE4ELENA NITO EDNA NA DIPLOMATO4ESKIJAT FRONT, IMA LI PATRIOT DIPLOMAT ,,,,,
12
Тито е бил прав да ги направи нови зомбита,/чугунени глави/,не като Мойсей за 40 г.,а за няколко години на о-в Голи Отток.това са генетично увредени хора,с които само Тито и Хитлер са се оправили.Сега се процедира като гърците!
13
Zaprete se be tatare! Sto vidite,kradete! Na hazarete konete,na makedonzite istoriata!
14
Продължават с тяхната!Македония била дала "македонци",нищо не е дала ,дори не е съществувала като държава.И знамето със звездата на Вергина още не са го сменили,а Вергина е в Гърция.Но тъкмо са отворили темата ,нека и тези се изброени се присъединят към известните българи родени в област Македония,както Гоце Делчев,Даме Груев.Дори нарушават Преспанския договор,защото в него не се говори за "етнически македонци".Изобщо!В техния договор е записано "граждани на Република Северна Македония" без да се упоменава етнос.Именно това обясняваше Ципрас ,че понятието "македонци" като нация не съществува в договора..Въпреки това в нарушение на договора,Заев промени Конституцията по "македонски" както са свикнали , като "северномакедонски ,да се чете "македонски",и го завъртя ,а гражданите "македонци",за да мине номера с гласуването.Но,това е нарушение!.Чак си позволи да измисли "нота" когато Борисов нарекъл техния президент Северномакедонски.Е какъв е?А правилното би било на международно ниво "президента на Северна Македония",а не "македонския президент" все едно нищо не са подписвали.Още повече в нашия договор няма признаване на македонска нация или етнос.
15
По-добре да обърнем внимание на собствената си КОЧИНА булгаристан, а тия БОКЛУЦИ северномакедонците ДА СИ EБABAT МАЙКИТЕ.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
В каква страна живеем , щом хакери имат лични данни на граждани на републиката
18
-- МАКЕДОНИЯ Е ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ НАСИЛСТВЕНО ПОДЕЛЕНА МЕЖДУ ТРИ ДЪРЖАВИ А ДО ПРЕДИ ЕДИН ВЕК ПРИНАДЛЕЖАЛА НА ЕДНА ДЪРЖАВА -- БЪЛГАРИЯ !!!
19
Това са руски комуноидни провокации за да скарат за глупости българи и македонци,не се връзвайте!!!:):):)Макетата нека трупат самочувствие с Благоев и който искат друг труп,това не е важно!!!:):):)Важното е двете държави да гледат и вървят напред в ЕС и НАТО,а Путин газ да пикае!!!:):):)
20
Това са руски комуноидни провокации за да скарат за глупости българи и македонци,не се връзвайте!!!:):):)Макетата нека трупат самочувствие с Благоев и който искат друг труп,това не е важно!!!:):):)Важното е двете държави да гледат и вървят напред в ЕС и НАТО,а Путин газ да пикае!!!:):):)
21
Няма руски провокации,това е зомбиране от 100 години още след ПСВ,после след ВСВ!Избиха хиляди българи заради тази доктрина " македонизма" ,е първо бяха "южни славяни"!Всичко при тях е изопачено и антибългарско,т.е да е унизително ,че си българин!Българите били " татари" и какви ли не!Ами да дойдат в София и видят меча на хан Кубрат доставен от Ермитажа,заедно с други реликви!Всичко кoeто е сторено срещу БХ е грозно и нечовешко!
22
отговор на коментар
Ша извиняваш ама голям малоумник си, та чак бокл¥к. Хърватите и унгарците му били братя а пък сърбите СЛАВЯНСКИ СВИНЕ. Имам чувството, че си циганин. Остана да кажеш, че и татарите са ти братя!
23
Ако имаме правителство номакедонците ще гледат ЕС и НАТО през крив макарон. Тогава всяко маке ще се пише че е българин.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3039
архив

Някакъв човек отишъл да лови риба, и в храстите до реката намерил запечатана бутилка. Отворил я, а оттам излязъл един джин и му казал:
- Затова, че ме освободи, ще ти изпълня едно желание. Казвай какво искаш.
- Искам всичките полицаи в тая страна да са умрели, и да ги видят как плават в ковчези по реката!
- Ама защо така, някои от тях може да са хубави хора.
- Добре тогава, нека добрите да са в хубави ковчези!

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1084
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ЧЕТИВО ЗА ПАЛАВНИЦИ: Отговорите на всички твои неприлични въпроси
x