Вход
София
Времето в София 1 o C

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ: Сценарист на Слави Трифонов обижда тв водеща в ефир

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ: Сценарист на Слави Трифонов обижда тв водеща в ефир

на 08.12.2019
170188
36
НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ: Сценарист на Слави Трифонов обижда тв водеща в ефир
Автор: ПИК
08.12.2019
36
170188

"Няма такава държава", но и няма такава наглост! Двама от шпиц-командата на новоизпечения политик Слави Трифонов - сценаристите Тошко Йорданов и Филип Станев цъфнаха в студиото на Нова телевизия. Те бяха поканени, за да коментират отказа за регистрация на партията, но "аргументите" на Йорданов се сведоха до семпъл речник - "глупав" и "глупава" бяха основните тези, с които той се опита да обори не само решението на съда но и... поведението на тв водещата Мартина Ганчева.  

"Това е политическа поръчка. При това - глупава политическа поръчка. ВКС ако спазва закона, ние не би трябвало да спечелим обжалването. Когато беше делото, прокуратурата заяви, че няма пропуски в закона, а съдийката си измисли някакви", заяви Тошко Йорданов, бранейки регистрацията на партията на своя бос.

Той заяви още, че "съдът тълкувал закона, както си поискал" и че твърденията на утвърдени юристи - като проф. Огнян Герджиков и проф. Георги Близнашки "не се позовавали на буквата на закона".

Запитан обаче кой финансира партията, Йорданов се наежи и премина във вербална атака: "Какви пари, бе, момиче? Какви пари в неучредена партия. Задавайте малко по-умни въпроси".

"Ще ви обясня защо ви е глупав въпросът. Първо - тази партия не е регистрирана. Второ - най-вероятно ще има членове, които ще правят членски внос. И ние ще се финансираме, когато станем партия, по законовия начин", наежи се още сценаристът. 

"Колкото и да звучи нескромно - господин Трифонов е доста заможен човек", обади се Филип Станев. 

"Обръщате твърдението на Филип. Той просто се пошегува, че Слави е заможен човек", извъртя коментара си Тошко Йорданов. 

Зрителите на сутрешния блок на телевизията бяха шокирани от подобно нагло поведение - невидяно в пряк ефир до сега. Бруталната наглост очевидно е прихваната от поведението на "лидера" Трифонов, за когото демонстративната безцеремонност е "запазена марка".

Сподели:
свързани новини
Удар по Слави - съдът отказа да регистрира партията му "Няма такава държава" Удар по Слави - съдът отказа да регистрира партията му "Няма такава държава"
Софийски градски съд отхвърли молбата за регистрация на...
на 06.12.2019
Напиши коментар »
(36)
1
Изяжте се лешояди! Времето ви е преброено, пътници сте с банкянския крадлив мулат! Хората искат промяна и ще си я получат!
2
Жалко,че простотията и наглостта са по-устойчиви и енергични.Не си мислете,че визирам само сценаристите на Слави.Вгледайте се по-внимателно в политиците. Алеко Константинов го е казал много точно: И едните, и другите са маскари!
3
ДА СЕ ЗНАЕ: Плевенския ДЕГЕНЕРАТ Слави Трифонов е Съветско К-ОПЕЛЕ на Хранилка при Ченгетата Сашо Дончев и Красимир Гергов ! Кажете му че е от Плевен и Повече не го Обиждайте. В Руското Село Плевен Азбукарчетата Вместо Аз съм Българче Изучават Аз съм БЛЯДЧЕ. В Плевенския Бардак Бебета на Руски Проговарят, Затова Трябва да се Приспиват Докато са Малки за да Няма Такива Дегенерати Като Славито, Главъта, ГалаБинка и Прочие. В Руската Губерния Плевен ако не Знаеш Наизуст Това Стихотворение на Радой Ралин не те Пускат да Минеш Първи Клас. ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА ! Пиша ти от Плевен, Драги Ванка. Помниш ли Кагда Пришол със Танка? Беше Млад, но се Държеше Мъжки. Зарази Семейството ми с Въшки… Взе на Мама Златните Пендари и Дори Галошите ми Стари. Помниш ли, как Кушаше Картошки? Наконец Забърса Три Кокошки. После си Преспал със Кака Сия и Изпил си Всичката Ракия. А след Време Чухме и Мълвата, че си Гръмнал Тате във Главата! Длъжен бях да те Обичам, Ваня. Даже Кръстих Дъщеря си Маня. Залъкът си Давахме Насила. на Русия–Тая Дива Сила. После Цели Девет Петилетки грабихте Уран и Руди Редки. Грабихте и Жито, Папироси… Зарад тебе Ходим Голи-Боси! Дружбата ни Беше “Свята”, “Чиста”. Ние Всички Хранехме Танкиста. А пък ти ни Пазаше със Танка. и ни взе Последната Луканка… Пазеше и Немците, и Чехите. Ние тук Възпявахме Успехите. С Паметник Стърчиш ни на Главата и Скверниш Небето и Земята. Закривайте ВЕДНАГА Руската Плевенска Славянска Кочина и Депортирайте СВИНЕТЕ към Москва !!! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
4
Е това ни чака,ако тия идиоти се промъкнат в политиката...простотия и злоба и лъжи...това ще е...честито на наивните и простите.
5
В Плевен Има Само Руски К-УРВИ, Като Наталия Симеонова и П-ЕДЕРАСТИ, Като Слави Трифонов ! ИЦО ПЕТРОФ: Слави Трифонов е П-EДЕРАСТ ! Камен Воденичаров му Набелязваше Партньорите ! www.razkritia.com/469585/ицо-петрофф-за-слави-трифонов/ Кажете му че е от Плевен и Повече не го Обиждайте. Плевен се Обитава Само от Руски Славянски ЦИГАНИ ! В Руското Село Плевен Азбукарчетата Вместо Аз съм Българче Изучават Аз съм БЛЯДЧЕ. В Плевенския Бардак Бебета на Руски Проговарят, Затова Трябва да се Приспиват Докато са Малки за да Няма Такива Дегенерати Като Славито и Главъта ! Закривайте ВЕДНАГА Руската Плевенска Славянска Кочина ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
6
нагли простаци!
7
Обективно мнение не е обида ! Обиди ги тя , че по изключително просташки начин , грозно и невъзпитано стана и си врътна г-за под носа им ! Женица без контрол на нервите си и ситуацията , нулев професионализъм и крайно неподходяща за телевизия !
8
Обидното е че народа търпи игото на Герб -Бсп-Дпс! . А че водещите по платените медии са тъпи не е новина! Слугинажа нее причина за гордост. На Трифонов партията не е ясно какво ще промени но е светлинка в тунела!
9
искаш промяна - да ти го извадя от червения тролски г*з и да ти фукна в устата комуне гнусно !
10
Всяка втора дума им беше глупав и глупост.Тези самозабравили се лумпени се поставят над всички и всичко.Не дай си боже такива хора да ни управляват.
11
ЩЕ ИМА ТАКИВА КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ,НО ВЕЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯТ 4% .ПЪЛНИ ТЪПАЦИ И НЕВЪЗПИТАНИ "ИНТЕЛЕКТОАЛЧЕТА".
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
То пък една "водеща",мани,мани.Става само да води на дедо козите,но не и за телевезия.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Герберасте № 9, банкянска подлого долна, "фукни" го на майка си в червата!
16
отговор на коментар
Тази селска женица-"водеща на предаването"- е доста посредствена. От кое село са я докарали в София- говори неправилно, наизустено, има лоша дикция, прилича на едновремешните дружинни ръководителки. Най-добре е да отиде да продава банички на гара Русе- разпределителна, тя май е от тоя край. Освен това е и скучна и преждевременно застаряла. Няма основание да не регистрират партията.
17
а народеца не вижда някаква алтернатива. Успех на Слави.
18
Още като се появиха като куковци бяха простаци.Не се промениха и до днес.Явно Слави и компания това им е заложено в чипа - и преди и сега и в бъдеще ще са простаци.Да сте чули от тях разговор без просташки изрази?Тази просташка партия ще бъде срам за държавата.Но е така когато хора с много ама много пари и нали се сещате че не са от работа ей така се държат.Дали не се срамуват родителите им като ги гледат.На какво учат децата - така ли трябва да говорят децата - просташки нагло невъзпитано - абе направо мутренско.Слави не може да се отърси от миналото си.
19
Да върнем всички селяни по домовете им. София е с най мръсният въздух в Европа. Който е "за" да постави ",,+".
20
Тази партия би трябвало да бъде регистрирана. мотивите на съда са изсмукани от пръстите. В случая е спазена и буквата, и духа на закона. Все пак по конституция България е "правова държава", а съдът е "независим".. А Герджиков не може да дава компетентно мнение- той по всичко се изказва- детски книги, стихотворения, политика, право, законодателство, морални теми, всичко...Но той не е конституционалист, нито разбира от граждански процес, изобщо не разбира от процесуално право. Той е всичколог.
21
ИМА РАЗЛИКА ОТ ПРАВОВА ДЪРЖАВА И ПРЕСТЪПНА СВОБОДИЯ.... НА САШО ДИКОВ НЯКОЙ ДЪРЖИ ЛИ МУ СМЕТКА ИЛИ НА БАБИКЯН... КАТО СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ЗАЩО СЛЕД ТЯХНИ ИЗМИСЛИЦИ ОЩЕ СА НА СВОБОДА...
22
Имам впечатление, че тези "сценаристи" са абсолютни гамени.
23
Самата водеща е изключително глупава и неадекватна, та за това всичко си е в синхрон
24
ДЕВЕТНАДЕСТ ГОДИН,МУ ДАВАХТЕ,БАНИЦА,СЕГА,РИВЕТЕ,ЩО БЕ ЧОЖУМ?
25
В истинската демократична и конституционна република, бивши комуняги няма как да са съдии, прокурори, министри или премиери. А Пидялковци щяха да са по родните си село в Македония - Северна.
26
Споко бе, Борисов ще я регистрира, той е нашияя Чък Норис.
27
Напред момчета.Успех Слави!Мачкай!
28
До № 19! Брато, предложението ти за селяните е чудесно, но засега цървулите водят с 16 срещу 13 гласа в лайковете. Наводниха и замърсиха столицата и същата заприлича на селски кенеф.
29
До № 19! Брато, предложението ти за селяните е чудесно, но засега цървулите водят с 16 срещу 13 гласа в лайковете. Наводниха и замърсиха столицата и същата заприлича на селски кенеф.
30
Съжалявам но наистина се държаха просташки и нагло тези лайнета!Ако иска да бъде възприеман сериозно дългия трябва да се освободи от тези малоумници и да се обгради с ерудирани хора!
31
Ще му го лапам на СЛАВ в новото студио.В НДКто ме беше срам! Кой бега от кересте 25 санта ?
32
Бъцка ли ви в гъзеца бате Славчо бъцка ли ви та лъжете като бесни псета
33
Като го пуснеш ти даи го на мен за да го довърша !
34
ОЧЕВИДНО СЕ ПРАВИ ОПИТ ЗА ОКТОМВРИЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ С ПОДКРЕПАТА НА ПРОСТИЯ НАРОД, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ БОЛНИЯ МОЗЪК ЛЕНИН (ТРИФОНОВ).
35
Тия малоумни и нагли търсят ефира на БТВ на пръскат простотии и лъжи сред хората и на мътят ума на хората в най гледаното време. Освен че повлияха на едно цяло поколение и то в лошия смисъл с чалга и глупави и просташки скечове ,друго не могат .От ефира само злоба и простотии се лееха.Сега да си стоят в тая бележкар който иска да ги гледа.
36
Да се чете да си стоят в тази кабеларка
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2691
архив

- Е, този престъпник беше лесен за залавяне,- казва полицай.- Той отворил сейфа, измъкнал парите от там, изпил бутилка уиски, изпушил една цигара и оставил отпечатъци от пръстите си. 
- На бутилката ли? 
- На асфалта!

няма нови новини
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
сега
2480
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Министрите разкриват детайли от плана за Перник след срещата с Борисов - ето как ще се разреши водната криза (ОБНОВЕНА)
x
ТИХИ УБИЙЦИ: Мухъл и плесени ни дебнат от храните
x