Обезумял мъж размахва нож в центъра на Русе - счупи стъкло и в полицията

Региони

Обезумял мъж размахва нож в центъра на Русе - счупи стъкло и в полицията

2875
на 10.06.2021
Обезумял мъж размахва нож в центъра на Русе - счупи стъкло и в полицията
Автор:   ПИК

Истински екшън се разигра тази сутрин в центъра на Русе. Мъж счупи стъкло от фасадата на Областната дирекция на МВР, след което размаха нож в центъра на града.

препоръчано

Силите на реда са го задържали. От полицията обясниха, че инцидентът е станал малко след 6:30 ч. сутринта.

Мъжът е отишъл в ОД на МВР и попитал дали има полицаи в момента. Оттам му обяснили, че униформените идват на работа малко по-късно, а отговорът предизвикал агресивна реакция.

Мъжът счупил с ръката стъкло от фасадата и избягал. Незабавно започнало издирването му, открили го в центъра на града с ранена ръка и кухненски нож, предава Би Ти Ви.

При пристигането на полицаите той се е предал доброволно, вдигайки ръце, без да оказва съпротива.

Засега мъжът е задържан за 24 ч., случаят се изяснява от органите на реда.

 

 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 172
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това