ОБИДЕНИ! Родителите на деца, жертви на катастрофи, спират протестите

Животът днес

ОБИДЕНИ! Родителите на деца, жертви на катастрофи, спират протестите

28028
на 06.08.2023
ОБИДЕНИ! Родителите на деца, жертви на катастрофи, спират протестите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обидени на обществото родителите на деца, загинали в катастрофи, спират протестите към момента.

препоръчано

За "Фокус“ един от организаторите на демонстрацията Петя Иванова съобщи, че тя и останалите осиротели родители са безкрайно разочаровани от липсата на гражданско общество и това, че в днешния ден не получиха подкрепа от него в борбата си за по-високи наказания и присъди за пияни и дрогирани шофьори.

Тя сподели, че майките са плакали през сълзи и оттук нататък заради липсата на всякаква подкрепа от други граждани, осъзнали, че са сами, те ще разчитат само на тяхната общност.

В последния момент са се отказали да затварят Орлов мост. Според тях щом обществото не е единно и не искат да протестират. Граждански организации и мотоклубове са обещали да подкрепят шествието.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК