ОБИДНО! Гениалният скулптор Георги Чапкънов: Нямам пари да отпразнувам рождения си ден

КУЛТУРА

ОБИДНО! Гениалният скулптор Георги Чапкънов: Нямам пари да отпразнувам рождения си ден

46168
на 23.01.2021
ОБИДНО! Гениалният скулптор Георги Чапкънов: Нямам пари да отпразнувам рождения си ден
Автор:   ПИК

Няма да празнувам рождения си ден утре. Не само че не ми достигат парите, но и се пазя от този коронавирус. Сигурно внуците ще ми се обадят, синовете… Какво да кажа, тъжно ми е много, не знам дали не ме хваща пак депресията. Поне се опитвам да работя, а то – нито пари, нито желание за живот. Старост-нерадост, както казва народът. Тези тъжни думи сподели пред столичен вестник големият скулптор Георги Чапкънов, който утре ще стане на 78 години.

препоръчано

„Празник няма да има! То моето не е за радост. Само като работя, не се сещам за тъжни неща, иначе все мозъкът ми работи. От време на време си лягам и понеже не си навивам телефона, ей онзи ден Иван Тенев си помислил, че съм умрял. Влетя и вика: „Къде си бе, човек, никакъв не го вдигаш“. А аз как да му кажа, че не разбирам от тази техника“, опитва се да се шегува Чапа.

По думите му сега живее с успехите на внуците, но все пак сигурно Господ има някакъв план за него, иначе нямало да го държи още на тая земя.

„Понякога си мисля, че вече всичко съм направил и аха да свършвам вече. И после си казвам – сигурно нещо трябва още да направя. Ето, още си мисля за паметника на Левски, ще стане година, откакто само това ми е в ума“, споделя още скулпторът.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това