Община Видин се включва отново в Похода за свобода

Региони

Община Видин се включва отново в Похода за свобода

6180
на 19.10.2019
Община Видин се включва отново в Похода за свобода
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Община Видин се включва отново в Похода за свободата, съобщи „Конкурент”.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

В похода за свобода тази година ще се включат 25 български града, сред които е и Видин. 

Началната точка ще бъде спортна зала „Фестивална”, а старта ще даде заместник–кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов в 11:00 часа.

Участниците ще преминат през сърцето на града и площад „Бдинци” - до Драматичния театър „Владимир Трендафилов”. Там всички желаещи ще могат да напишат своето тематично послание върху бяло платно в подкрепа на жертвите на трафика на хора.

За първи път единствената по рода си за България инициатива от този род се провежда едновременно на толкова места в страната.

Походът за свободата е най-мащабната информационна кампания против трафика на хора в света ще се проведе за шеста поредна година. На 19 октомври инициативата ще събере граждани с активна обществена позиция, партньори и съмишленици на каузата, като целта е да се обърне внимание на огромните мащаби на трафика на хора и търговията с човешки животи у нас.

 Това е  уникално по рода си глобално събитие, което се провежда ежегодно в повече от 450 града в над 50 държави по цял свят.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК