Обявиха срока за образуване на избирателните секции в чужбина

Политика

Обявиха срока за образуване на избирателните секции в чужбина

4216
на 14.05.2021
Обявиха срока за образуване на избирателните секции в чужбина
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Избирателните секции извън страната ще се образуват със заповеди на  ръководителите на дипломатическите и консулските представителства на страната ни не по късно от 22-ри юни, съобщава БНР. Те ще определят местоположението им въз основа на териториалното разпределение на българската общност в съответното населено място.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

До края на тази седмица трябва да се поиска съгласие от приемащата страна за гласуване и разкриване на секции в дипломатическите ни сгради и извън тях. Българите в чужбина ще могат да правят предложения за мястото на секциите до 15 юни, а самите секции ще се разкриват и въз основа на заявления за гласуване.

Не по-късно от 15 юни ще определи местата за гласуване и броя на секциите. Заявленията за гласуване българите в чужбина.

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО) ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК