Вход
София
Времето в София 2 o C

Оседлаване на прокуратурата: Защо политиците се страхуват от бореца срещу корупцията и мафията Иван Гешев и му слагат намордник?

Оседлаване на прокуратурата: Защо политиците се страхуват от бореца срещу корупцията и мафията Иван Гешев и му слагат намордник?

на 08.12.2019
85219
51
Оседлаване на прокуратурата: Защо политиците се страхуват от бореца срещу корупцията и мафията Иван Гешев и му слагат намордник?

Борбата с корупцията трябва да е приоритет номер едно на България, твърдят постоянно от въздесъщата Еврокомисия и подчинените й хрантутници от Венецианската комисия и всички соросоидни либерални слуги и грановите им медии.

Иван Гешев от Брюксел: Тезата за безотговорния и безотчетен главен прокурор не отговаря на истината

Иван Гешев от Брюксел: Тезата за безотговорния и безотчетен главен прокурор не отговаря на истината

Прокуратурата ще съдейства за изработването на механизъм,...

на 02.12.2019

В последните години страната ни бележи признати от всички изброени до тук успехи в това направление - благодарение на работата на настоящото ръководство на прокуратурата, специализираната прокуратура и КПКОНПИ.

Казаха го и от ЕК, откъдето препоръчаха сваляне на мониторинга именно за напредък в тази област, казаха го и партньорските ни служби в САЩ и ЕС.

Уж всички са доволни от главния прокурор Сотир Цацаров, заместника му Иван Гешев и от Пламен Георгиев, който изправи КПКОНПИ на крака.

Окошарени бяха куп олигарси, подсъдими са още толкова политици, министри, зам.-министри, кметове, държавни служители...

Запорираха се стотици милиони от незаконна дейност, държавният бюджет се пълни със събрани милиони от контрабанда и укрито ДДС, заловени са тонове наркотици, разбити са групи за телефонни измами, интернет измами, киберпрестъления... Политиците уж се хвалят с това и цъфтят.

И не щеш ли изведнъж Иван Гешев, под чието оперативно ръководство се случиха всички тези неща, с днешна дата се оказва страшен за тия политици, едва ли не враг номер едно в държавата? Че чак кабинетът по препоръка на същите ония, които свалят мониторинга и също хвалят постиженията му, му слага персонален пъдар за цели седем години. Нещо като заптие, чиято единствена задача ще е да намери с какво да окаля Гешев и заместниците му, да ги държи в зависимост.

От сега е ясно, че който и да е този клетник, ако иска да гради кариера и имидж, ще трябва да изнамери такова нещо. Ако ще и да го изфабрикува. Иначе оценката за работата му ще е: „Ти нищо не направи седем години“ и ще се окаже в ролята на поредния озлочестен прокурор. Поредният обруган и оклеветен магистрат.

Само напомняме на уважаемия читател, че прокурорът всъщност е държавен обвинител и работата му е да защитава интересите на държавата, да преследва престъпниците. А с днешна дата чрез соросоидната пропаганда тази длъжност се представя пред обществото като някакво всемирно зло. Да не забравяме, че това се случи и с Пламен Георгиев, който бе пропъден от родината си позорно и унизително след поръчкови и недоказани обвинения, че имал по-голяма тераса. Нищо, че човекът събра за тая родина няколко стотици милиона придобити престъпно от мафията. Нищо, че десетилетия й служи вярно и за тези десетилетия е успял да си купи един апартамент, при това с продавайки и жилището на родителите си...

Явно е, че същото се готви и на Иван Гешев.

Значи, ако си прокурор, ако си държавен служител и служиш съвестно на родината си, наградата за тебе е линч и унижение.

Рестото на кабинета за Иван Гешев

Рестото на кабинета за Иван Гешев

Демонстративно, зрелищно заседание на МС в събота....

на 07.12.2019

Защо ли?

Защото разбиваш схемите на политиците, защото окошарваш бизнеспартньорите им от олигархията, конфискуваш им имотите и незаконните пари. И все ще се намери с какво да те сплашат и оклеветят, ако ще да е с една тераса.

Сега на някой друг незнаен прокурор ще му вменят ролята на „независим“, а всъщност на шпионин, който да на всяка цена да изнамери нещичко за окалване на колегите си, ако не са удобни на властта... И така държавното обвинение се оказва вече оседлано и зависимо от юздите на същите тези, които иначе трябва да разследва.

Неоседлани остават само тези, от които обществото най-много страда и които са пряко отговорни за правосъдието – съдиите. Печално известни, че пускат убийци, помилват изнасилвачи, освобождават босове на банди и олигарси, оневиняват точните хора...

Не че е изненада, че соросоидните комисари ги отърваха от контрол, защото са от една и съща шайка. Ако това не беше станало, тутакси щяхме да останем без шеф на Върховния касационен съд, защото флагманът на грантовата шайка Лозан Панов моментално може да бъде разследван поне по четири точки около аферите с конфликта на интереси с кумовете му от „Артекс“, евтиния апартамент на жена му, китната морска вила и противозаконният отказ да декларира доходите си... Политическите речи и връзки със слуги на подсъдими олигарси са отделна тема. Но за всичко това той няма защо да се тревожи, защото имунитетът му да нарушава законите бе запазен от политиците и омертата.

Остава напълно неясен обаче и статутът на това заптие, чиято задача е да оседлае прокуратурата. Ще ръководи инспектората й и така явно ще се запълва трудовата му характеристика и с нещо полезно. Но иначе и той не е напълно независим. Ще има право да разследва колегите си, но също и те него... Прилича на соцкласика – всеки пише доноси срещу всеки. Въпросът е кой ще е пръв и по-убедителен в лова на вещици, който неминуемо ще се развихри в прокуратурата заради тези промени. Както и кой ще успее да се задържи прав на калния терен.

Пламен Георгиев се пречупи, не издържа на заплахите и терора срещу семейството му.

Няма защо да си правим илюзиите, че срещу Гешев няма да се разиграе същото. Фалшивите новини по негов адрес се бълват ежедневно, но трето десетилетие този човек не спира да служи на родината си и да се изкачва по йерархията на държавото обвинение от най-ниското стъпало. Вижда се, че му пука за тази страна.

Не че не е можел и той като соросоидните съдии от кликата на Лозан Панов и Калин Калпакчиев да пристане на грантовите милиони, да слушка и да пуска определени лица и да остане недосегаем, да го обичат олигарсите и медиите им, да му коленичат.

Но не го е направил. Дано и занапред му остане по-важна клетвата да служи на родината и да не го пречупят ония от просторните кабинети и пленарни зали, които явно са я забравили. 

Сподели:
Напиши коментар »
(51)
1
иначе бойко не може да устиска до края.
2
И МОЯТА СКРОМНА ОСОБА Е НА ВАШЕТО МНЕНИЕ ПИК... НАДЯВАМ СЕ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ИМА 7-годишен МАНДАТ ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С РАЗНИ ПЪДАРИ... АЗ ВЯРВАМ В ГЕШЕВ,А И НАПОСЛЕДЪК НА ЦАЦАРОВ....
3
позорно решение - някой се страхува от гешев. позорно е и че борисов кляка на шайката. жалко, много жалко.
4
Г-н Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Бойко Борисов много ясно и много категорично не посочи сред тези, които могат да накажат г-н Цветанов, нито съда, нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, защото шефовете им, като г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата) и г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училищe от Симеоново), са лично назначени от ГЕРБ и ДПС и няма как да накажат, по какъвто е да е бил начин, както г-н Цветан Цветанов, така също и г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Ахмед Доган. ++ И защо, когато на втора инстанция осъдиха г-н Цветан Цветанов на 4 години затвор, не само че не го вкараха в затвора, но даже не го арестуваха и дори не му взеха пръстови отпечатъци, защото щели да му се накърнят човешките права?!? Защо презумпцията за невинност важи винаги за г-н Цветанов, за г-н Пламен Георгиев, за г-жа Цецка Цачева, а за г-жа Иванчева пък винаги важи обратната презумпция - за виновност?!?
5
ББ МАЙ Е ДЖЕНДЪР НЕЩО НАПОСЛЕДЪК, А???
6
Кмета на Ихтиман от герб има 2 апартамента в Австрия, 3 на Слъчев бряг и мн други защо не го разследват
7
Точен коментар- Надеждата е Гешев да ги подкара твърдо - отгоре надолу, до дупка...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
"шайката" се нарича Венецианска комисия. А каква е нейната същност и дейност е друга работа. Чао
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар е обозначен като спам.
12
Този коментар е обозначен като спам.
13
да му слагат намордник , но при положение на това ,че те са напълно почтени, това е безсмислено !
14
защото е приквиратура!Да е пъхнал някой властимащ в затвора?Цаца 2.
15
Не знам кой кого оседлава , но всички са яхнали Ганьо , а на него и душа не му остана вече !
16
Прокуратурата не вкарва в затвора,другарю!А,кой прави това питай твоят Лозанчо!
17
Кой шепти на Борисов постоянните глупости, които прави? Не е Господ, със сигурност.
19
Седем години се прикриваха престъпниците и крадците на милиарди от смазания най-беден представител на ЕС, а сега още 7 г ни очаква крадене без наказание, а българите ще измират и изчезват от картата
20
Мастурбакова, къде са 40-те коментара, които ви описват като изроди, бе?
21
Смея се с глас на опитите тук да се облизва ос:::ания заDnik на извратения Ванчо Гешака. Да се представя за честен и неподкупен спасител, който ще подгони олигарсите. Но кои олигарси? Всички знаем, борбата е този ненормалник да замести тлъстата цаца за да пази Шайкаджиите и Суджуците. Ще се удрят непослушните и тези които нвма да искат да плащат таксата Спокойствие на Сикаджията. Добре, че при представянето на Ванчо в Брюксел му показаха, че е назначен а не избран. Знаят всичко за него, а и Кьовеши вече е там.
22
ГЕШЕФТев бил борец срещу корупцията и мафията....хахаха, вица на деня. :-) ..... Четете бе ГЪ30ВЕ: Една ирландка в Брюксел направи нещо, което в България никой не се осмелява. На ниво политици – журналисти се намират все още. Евродепутатката Kлeъp Дeйли (Eвpoпeйcĸa oбeдинeнa лeвицa) заяви пред комисията, в която във вторник бе представен новият български главен прокурор Иван Гешев: „Бългapия пaдa нaдoлy в индeĸca зa ĸopyпция и тoвa pyши имиджa нa cтpaнaтa. Πpиcъcтвиeтo нa г-н Гeшeв пpeдизвиĸвa cepиoзни пpитecнeния cpeд нac, вĸлючитeлнo и във вpъзĸa cъc cĸaндaлa „Aпapтaмeнтгeйт“, иcĸaмe дa гo чyeм и зa гpyпaтa „Heдoceгaeмитe“, зa дoгoвapянията, дoвели до пo-лeĸи пpиcъди. И oщe – ĸaжeтe ĸaĸ cтe били избpaн за глaвeн пpoĸypop нa фoнa нa мнoгo бypни пpoтecти oт гpaждaнитe. Aвтopитeтът нa зaceдaниeтo ce пoдpивa oт пpиcъcтвиeтo ви!“
23
Този ченгесарски боклук бил борец с корупцията.Че то цялата му кариера се дължи на замитане на престъпленията на правилните другари и фабрикуване на доказателства срещу неудобните .На страната е нужен такъв , който да резне зелките на Тиквата , свинете , Сокола и цялата им престъпна шайка.Този боклук твърдо не е този човек.
24
Иван Гешев вече не е главен прокурор, той е играчка в ръцете на такива като Иванчева.
25
До 16. Прокуратурата наистина НЕ вкарва в затвора, а ИЗКАРВА от ЗАТВОРА ДРУГАРЮ. Тъп и МИРИ3ЛИВ ГЕЙберастино.Прокуратурата с договорките си с подсъдимите НЕ ги наказва, а ги оневинява ДРУГАРЮ.БОКЛУК.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
..............ГЛЕ СА.......ЗА ПРОКУРОР ТРЕА УИ ......А ВИЕ ВАДИТЕ САМУ ПУДКИ !........
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
ОЩЕ ЕДИН ВИСШ ЧИНОВНИК НА ГЪРБА МИ...ОЩЕ ЕДИН...В ГОЛИЯ МИ ЗАДНИК.
31
Поръчковата журналистика може да полезна за бита на пишещия , но е вредна за хората.
32
то Гешев изплаши политиците които си олигарстваха и нехаеха за проблеми и искания на народа!Ето Гръцкото правителство проправи закон за еднократна помощ от 700евро за всеки беден и трайно безработен дори и да е чужденец но е на тяхна земя.Тук какво се прави НИЩО вдигат възраста за пенсия и си мислят да ни тормозят до 70-80г вместо да намалят възраста от 60г на 58г те я направиха чак на 65г и размер 250лв а за тия баровци отгоре основание още на 45г пенсионер на 1000лв Тия трябва да подгони Гешев да оправят законите да служат на народа да живеем добре!
33
Нали най-важното условие за гл. прокурор е да бъде независим! Как се оказа, че не е такъв? Кой го предложи, кой го избра? За да се налага да се създава още една незнайно под кой номер поред комисия - независима! Дай й на РБ комисии и гледай как работят срещу страхотни възнаграждения!
34
Приятна тенденция в последно време е опозиционното поведение и писане на медията ПИК. Напоследък много градивни критики се четат тук.
35
..............ШО МЕЛАНИЯ Е БУТНАЛА НА ЗВЕЗДА........ДОКАТУ ГРИНГО И ВИНЕТУ СИ ГУВОРАТ .........МЕЛАНИТА ИЗБАХУРИЛА ЗВЕЗДА !.......
36
Мисля че масовата публика не разбира какво и се спретва. Това обаче ги разбират хората, които имат интерес. Не мога да допусна, че висшите магистрати, както и управляващите не разбират. Защо допускате това? как искате хората да ви вяврат след като ги предавате? Дано да се даде отпор на това безумно решение. Не може който и както ни свирне, да му угаждаме. На тези хора е платено, за да искат това, не го ли разбирате?
37
Това че ще му плащаме заплата е най-малкия ни проблем. Ти май не разбираш какво става. Видяха човек ,готов да работи в полза на народа и го възприпятстват. На всичко отгоре е и смел, не се страхува от олигархията. Защо искате да го спрете? Колко са смелите хора в България? Това което се предлага е едно голямо нищо. Ще плащаме като попове и нищо няма да се случва. Бития бит, е----я е..н.
38
Една ма--с--ти--я трудно би разбрала тази тема. Ма--с--ти-я-та не е същество за нормалния свят. Ма--с--ти-ята е само за платено е--ба--не.
39
Кукло, и него го обичат олигарси и медийни босове, ама...тайничко, като пусната пръдня през три ката гащи. Та нали за това го "избраха". Сега всички чакат индулгенция, пак тайничко, разбира се и най-много шефът ти, който с единия си крак е вече вътре. Крепи го другият крак. Затова го "обича" най-много.
40
Веднага се отказвам от поста. ББорисов е човек на Нинова и на Решетников. Язък за България. ИКостов ни излъга, ББорисов и той направи това.
41
отговор на коментар
Продажници като тебе са я заблудили Клеър Дейли , които непрекъснато клепят България.Защо лъжете жената , че имало бурни протести срещу избирането на Гешев.Нали ви гледах.Една шепа нещастници като почнеш от Гошо тъпото,приятелския кръг на Лозан Панов(от Де Бъ , Да Б-ия , майките, които не си гледат децата и оная с вибраторите ,която вместо да се засрами се беше изтъпанила на първа линия),лъжеца Бабикян , нещастника Минеков .И не обиждай на гъзове , защото ти си такъв , ама необърсан .
42
Не драги , не трябва да се отказва от поста , а да ги емне от първия ден , че свят да им се завие .Борисов не трябва да им се връзва и да им изпълнява прищевките на тези така наречени протестъри ,защото те са малцинство. 83,33 % от ВСС го избраха . Така че вървете по дяволите . ТОЙ Е ЗАКОННО ИЗБРАН ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!!!!!!!!!!!!!!!
43
Кажи защо двамата с питека Heдялко си съдирата гъзовете да браните Гешефтаров ? Защо чакате друг да каже истината ? Иван Гешев като наблюдаващ прокурор по делото за КТБ не забелязва няколко милиона евро постъпили по сметките на Heдялко Heдялков Йopдaнoв от офшорните фирми на Цветан Василев. Преводите са правени през есента на 2009 г. Според документите Heдялков е получил първо 4 249 000 евро от американската офшорка „Ингpeй Xoлдингc”, която е собственост на Цветан Василев, чрез подставени лица.. Основанието за превода е продажба на някакви дялове. След това издателят на сайта ПИК е върнал 2,5 млн. евро на каса, а част от тези пари са отишли по сметките на друга офшорка „Гpeй Блok” LTD. През лятото на 2015 година Heдялков е заподозрян за пране на пари и за съучастник на Цветан Василев. Разпитан е от следовател. При разпита Heдялков твърди , че не познава и не е виждал Цветан Василев. Признава , че преди фалита на банката има три сметки на негово име. Първия депозит – 1 750 000 евро. Вторият депозит – 1 898 750 евро и третият депозит – 3 596 457 евро, които са открити след 2009 г. Договорени са лихви от 9.5 % до 10.5 %, но не си спомня точно с кой ги е договорил, най вероятно с портиера на банката. Тези пари според разпитвания са изтеглени дни преди фалита на банката. По сметките на Heдялков остават 800 000 лева. Фонда за гарантиране на влоговете му изплаща 200 000 лева, а останалите 600 000 лева вложителят Heдялко загубва. Най долу в протокола за разпита четем: „ Протоколът прочетох лично и удостоверявам с подписа си, че показанията ми са записани правилно”. Следва саморъчен подпис на обвиняемия. Иван Гешев „пропуска” да забележи тези пари – общо 7 245 207 евро или 14, 5 млн.лв. Днес Heдялков налапал дълбоко и гърлесто вувузелата е готов да прави манифестации в негова защита ден и нощ.. Защото ако за главен прокурор бъде избран друг свършено e със съдружника на Цветан Василев. Николай Стайков от Антикорупционния фонд показа доказателства за благодарността, която издателят на ПИК Heдялкo Heдялкoв дължи на спецпрокурора Иван Гешев. Контрапротестиращ за няколко милиона, или как наблюдаващият прокурор по делото КТБ Иван Гешев “не забеляза” няколко милиона евро назад и напред от офшорите на Цветан Василев в сметките на Heдялкo Heдялкoв Йopдaнoв”. Тези документи ще изпратя на ВСС с въпрос към кандидата за главен прокурор Гешев и наблюдаващ прокурор по делото КТБ с много конкретно питане – установени от КП КОНПИ , “пропуснати” в разследването на КТБ лица с видими документални следи, водещи до сериозно източване на банката, организират демонстрации в негова защита и редно ли е това според него”.
44
Една ирландка евродепутат в Брюксел направи нещо, което в България никой не се осмелява. Евродепутатката Kлeъp Дeйли заяви пред комисията, в която бе представен новият български главен прокурор Иван Гешев: „Бългapия пaдa нaдoлy в индeĸca зa ĸopyпция и тoвa pyши имиджa нa cтpaнaтa. Πpиcъcтвиeтo нa г-н Гeшeв пpeдизвиĸвa cepиoзни пpитecнeния cpeд нac, вĸлючитeлнo и във вpъзĸa с делото за фалита и ограбването на КТБ от двама души – олигарх и премиер, cъc cĸaндaлa „Aпapтaмeнтгeйт“, иcĸaмe дa чyeм и зa гpyпaтa „Heдoceгaeмитe“, зa дoгoвapянията, дoвели до пo-лeĸи пpиcъди. И oщe – ĸaжeтe ĸaĸ cтe били избpaн за глaвeн пpoĸypop нa фoнa нa мнoгo бypни пpoтecти oт гpaждaнитe. Aвтopитeтът нa зaceдaниeтo което провеждаме в момента ce пoдpивa oт пpиcъcтвиeтo ви г-н Гешев!“ Когато на ниво европарламент се използва израз: „Aвтopитeтът нa зaceдaниeтo ce пoдpивa oт пpиcъcтвиeтo ви”, - това не е смущаващо, то е обидно за държавата България. За моя радост г-жа Дейли не е споменала името ми, че съм един от тези които завлякоха КТБ с 14,5 млн.лв., че съм организирал два „марша” в подкрепа на този който с присъствието си подрива авторитета на едно заседание на комисия в Европейския парламент.
45
46
много резил, много тъпотии се сътвориха през последните дни...До къде ли ще я докарат така? Обещаваха, кълняха се пред народа, че субсидията на партиите ще е един лев, но накрая клекнаха на 8 лв. Пред кого и за кого? И за сметка на кого? След яростната битка за независим главен прокурор смело и безотговорно му сложиха намордник, супервайзър, който да слухти около него и де "пее" където трябва... На най-окаяните пенсионери подхвърлиха смешно подаяние от 40 лв, а на останалите обещания за светло бъдеще. И, разбира се някои магистрали, мостове и метростанции - изключително подходящо Коледно меню. А ако се опиташ да изминеш пътя по магистрала Тракия от Пловдив до Стара Загора, ще ти падне или ченето, или ще разбиеш колата си...Общо взето така могат да се четат някои "успехи" в последно време...
47
Като правило, във всяка държава се следят престъпниците, с оглед обществото да се предпази от техните действия...Какъв е тогава новоизбраният главен прокурор в очите на властимащите, след като денонощно ще бъде следен, подслушван, докладван?...Просто питам. Не,че не знам отговора.
48
Браво Звездомира!
49
На белите държави им стана ясно,че огромна част от българския народ не желаят гешев.Той замита огромното ограбване на България от олигарсите-руски закупчици като #Кой,@рабаджиеви,б@неви, дог@н до;муз:чие:ви и десетки други ,а хваща "кокошкарите" които после съдят България в Страсбург и всички ние плащаме им плащаме обезщетенията за грешните присъди.Понеже прокуратурата и съда са МАШИНА ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОТЕТЕЛСТВАНЕ ще има боричкане и да се контролират тези процеси на гешев му слагат контролен прокурор за да се бършат после на него за издънките в прокуратурата.Защо не се публикуват докладите на Брюксел и САЩ за съдебната ни система и ще се види нашите политици какво жонгльори са само и само да заблудат Европа,че в България депутатите и прокуратурата не са купени от олигарсите и ,че има "реална борба с престъпноста"
50
те не се страхуват от Гешев, а се страхуват от Америка за България. Затова и Панов е недосегаем и прави цари пълен произвол в съда, затова и всички институции се страхуват, защото не смеят за атакуват открито соросоидната сган и грантовите групировки.
51
Това предложение, по-точно решение на Мин. съвет на извънредно заседание, изглежда огромна глупост, нелепица, но в същноста си е блокаж на прокуратурата. Кой и защо предпоставя, че гл. прокурор е престъпник??? Кой и защо се опитва да превърне държавното обвинение в послушно паленце, гнездо на оси и доноси? Кой и защо върви против духа на правото и българската конституция? Ами нещо за съда да кажете, нали уж бяха "тримата големи"? До кога одиозната персона на Лозан Панов ще нарушава писани и неписани закони в държавата и всички ще си траят. До кога така наречения български съд ще пуска безнаказано убийци, ще издава корумпирани "присъди" и нищо? Защото били много независими? Само че на тези басни и децата не вярват. Каква е тази комисия, на която шепа олигарси чрез платените си протестърски и съдийски слуги влияят и тутакси тя взима решенията в една европейска и правова държава? Много станаха въпросите и някой трябва да се замисли, ама много да се замисли.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
След като прокуратурата извади СРС с разговори на Румен Радев, смятате ли, че поведението му е укоримо и той трябва да бъде разследван?
Общо гласували: 120
архив

- Докторе, разбрах, че ще ме оперира Вашият стажант! - Да, какъв е проблемът? - А ако операцията е неуспешна? - Ще му напиша двойка!

 

няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1471
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: БСП с първи коментар за СРС-аферата с президента - лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов: Ако има доказателства, всеки трябва да носи отговорност (ОБНОВЕНА)
x
3 двойки зодии, между които няма химия в леглото
x