ГОРЕЩО
Гордана Силяновска с ГРУБА ПРОВОКАЦИЯ: Само абсолютен монарх може да обещае конституционните промени за българите
ЗЛОВЕЩО! Откриха труп на мъж в кола
САМО В ПИК TV! Топ адвокатът Росен Димитров за натиска на Радев над Горица Кожарева: Има данни за извършени престъпления, за злоупотреба с власт и принуда (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов към ППДБ: Не ме приемате, добре! С голямо облекчение вече не съм кандидат за премиер. Ако получим мандата, връщаме го веднага (ВИДЕО)
Делян Добрев ОТ УПОР срещу ПП: Не ги интересува нито Шенген, нито Еврозоната, нито България. Искат единствено...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Моника Петрова, Враца
препоръчано
Необходими продукти:
6 гълъба
растителна мазнина (за пържене)
За гарнитурата:
дробчета, сърца и воденички от гълъбите
400 г лютеница
2 глави кромид лук
2 с.л. маргарин
5 кисели краставички
сол
черен пипер - млян
копър
дафинов лист
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Нарязаните на порционни парчета гълъби изпържваме в мазнината. След което правим гарнитурата по следния начин: обелваме и нарязваме лука на полумесеци, запържваме го. Добавяме маргарина и дробчетата, воденичките и сърцата. Задушаваме ги няколко минути. След което прибавяме лютеницата, пържим още малко и прибавяме
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018