Оставката на Цветанов разтърси Общинския съвет в Пловдив

Региони

Оставката на Цветанов разтърси Общинския съвет в Пловдив

19404
на 30.05.2019
Оставката на Цветанов разтърси Общинския съвет в Пловдив
Автор:   ПИК

Голям скандал се разрази на днешната сесия в Общинския съвет. Разправията се разпали и от оставката на Цветан Цветанов. Дебатите се отприщиха заради финансирането на две училища.

препоръчано

Дани Каназирева от "Съюз за Пловдив" поиска от бюджета да бъдат отпуснати 100 000 лева за проект на реконструкцията на Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", като отбеляза, че Община Пловдив се бави с ремонта на сградата. "В същото време се дават допълнително пари за саниране на СУ "Любен Каравелов" , въпреки че е проведена обществена поръчка и подписан договор. Няма проект в Община Пловдив, по който да е приета една цена и след това тя да не е увеличена. Така беше и с пл. "Централен", нахока администрацията Каназирева.

Кметът Иван Тотев й отвърна, че в главата й са само цифрите, не разбира от проекти, въпреки че два пъти се е явявала на избори. "Сега, като е чула новината, са й пораснали крила", иронизира я градоначалникът, предава "Глас".

"Преди 8 г. съм тръгнала сама за разлика от вас, който беше подкрепен от най-голямата партия. Ако бяхте се кандидатирал сам, и 1000 гласа нямаше да получите", отсече Каназирева.

Вихър Захов от ГЕРБ, който обикновено мълчи на сесиите, специално отиде на микрофона, за да напомни, че Каназирева е била приета в ГЕРБ, а след това се е самоизключила. "Изключиха ме Цветанов, Фидосова и Тотев", рече Каназирева.

Кметът Тотев пък отказа коментар за оставката на Цветан Цветанов и си тръгна от залата. 

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това