ОСТРА ПОЗИЦИЯ! Георги Гергов избухна гневно срещу Нинова: Опитва се да присвои БСП

Политика

ОСТРА ПОЗИЦИЯ! Георги Гергов избухна гневно срещу Нинова: Опитва се да присвои БСП

71033
на 04.08.2020
ОСТРА ПОЗИЦИЯ! Георги Гергов избухна гневно срещу Нинова: Опитва се да присвои БСП
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Георги Гергов, лидер на пловдивските социалисти, излезе с остра позиция срещу днешните действия на Корнелия Нинова. Ето какво написа той, цитиран от Марица:

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

“ Корнелия Нинова, председателстваща БСП 4 години , постоянно нарушаваща Устава на партията, се опитва днес, отново в нарушение, да присвои БСП с 2ри председателски мандат”. - това заяви членът на НС на БСП Георги Гергов по повод съобщеното от Нинова, че по Устав има лично право да назначи Владимир Москов, заместник-председател на БСП и кмет на Гоце Делчев.

“Аз съм законно избран за председател на Областната и Градската организации на БСП -Пловдив. Незаконна е процедурата за избор на председател на БСП, която Нинова, в свой интерес, прокарва в разрез с висшите провомощия на НС на БСП. Ние, членовете на НС сме длъжни и ще успеем да свикаме Пленум на БСП, за да запазим правата на всеки член на Партията и историческите, градивни идеи на БСП.

Аз, Георги Гергов, ще запазя партийното си и лично достойнство и няма да стана съучастник в незаконни действия на Нинова. Аз, Георги Гергов, мога да стана председател на БСП по законна процедура. Но не мога и не искам да се кандидатирам и да стана председател на БСП , избран незаконно по процедурата “Нинова”!

Ще се видим, г-жо председател, на законно свикан НС на БСП преди 12.9.2020, за да отменим манипулациите ви за председателския пост. И своеволните ви, лични, незаконни решения за бъдещето на БСП”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК