ОСТРА РЕАКЦИЯ: Димитър Главчев с тежки думи за ковчега на "Отровното трио"

Политика

ОСТРА РЕАКЦИЯ: Димитър Главчев с тежки думи за ковчега на "Отровното трио"

147987
на 06.08.2020
ОСТРА РЕАКЦИЯ: Димитър Главчев с тежки думи за ковчега на Отровното трио
Автор:   ПИК

Остра реакция имаше от ГЕРБ  заради вчерашната акция на протестиращите. "Отровното трио" донесе ковчег с кръст пред Министерския съвет. Зловещата гледка обаче възмути не само партийните редици на партията, но и обикновени граждани.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев реагира остро с коментар във Фейсбук:

"Смъртта им прилича”. Мис Марпъл казва, че ако очакваш най-лошото от хората, те никога няма да те разочароват. А те не искат да разочароват никого, нали? “ на рамо да си ги носят”, написа той в профила си.

Акцията с ковчега идва на фона на продължаващите блокади в София. Три ключови кръстовища все още са блокирани. Има протести и в други градове на страната.

Тази седмица ще стане месец от началото на протестите, на които метежниците искат оставката на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Настояват и за промени в съдебната власт и за свикване на Велико народно събрание.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК