Осъдената Иванчева е съпартийка на друг престъпник - Кирил Петков, лидер на ПП (Партията на Престъпниците)

КОМЕНТАРИ

Осъдената Иванчева е съпартийка на друг престъпник - Кирил Петков, лидер на ПП (Партията на Престъпниците)

50361
на 10.11.2022
Осъдената Иванчева е съпартийка на друг престъпник - Кирил Петков, лидер на ПП (Партията на Престъпниците)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ПП - "Продължаваме Промяната", е ПП - "Партия на Престъпниците".

препоръчано

Партийните аватари на мафията късат ризи, че ортачката им Иванчева е осъдена на три инстанции за корупция.

Правят протест.

Протест...срещу решение на Върховния касационен съд.

Дотам я докарахме. В България вече няма закони, няма авторитети, няма правила на демокрацията, няма Конституция, няма Наказателен кодекс.

Една ляволиберална банда "протестъри" е обсебила аболютната истина и се изживява като Господ.

Трябва да се каже в прав текст, че осъденият криминален престъпник Десислава Иванчева в последната година се изявяваше като активист на криминалната партия "Продължаваме промяната". Присъстваше на всичките й мероприятия, дружеше с вождовете на тази партия, служеше за рекламно лице. 

Иванчева не е изключение, а симптоматика за ПП. Лидерът Кирил Петков е доказан престъпник, фалшифицирал декларация за българско гражданство, пак според съдебно решение - на Конституционния съд.

А Петков, Асен Василев и Лена Бориславова в момента са обекти на наказателни производства в прокуратурата и следствието за разхищаване на държавен ресурс.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК