Осъдиха ученик и студентка за шофиране с наркотици

Темида

Осъдиха ученик и студентка за шофиране с наркотици

8593
на 02.03.2020
Осъдиха ученик и студентка за шофиране с наркотици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ученик и студентка от Пловдив са осъдени за шофиране на автомобил след употреба на наркотици.

18-годишно момче е осъдено за това, че на 16 октомври 2019 г., в Пловдив е управлявало лек автомобил, марка „Сузуки Суифт“, след употреба на марихуана. На ученика е наложено наказание от 8 месеца „лишаване от свобода“  условно с изпитателен срок от 3 години, както и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 10 месеца.

Осъдено е и 19-годишно момиче, като му е наложено наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“  условно с изпитателен срок от 3 години, както и лишаване от право да управлява автомобил за срок от 10 месеца за това, че на 29 октомври 2019 г., в Пловдив е управлявало автомобил „Алфа Ромео“ след употреба на наркотични вещества – амфетамин.

И за двата случая определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пловдив, е осъден и 32-годишен мъж. След проверка на 21 януари 2020 г. в с. Труд полицията спряла лек автомобил, марка „Мерцедес“, и установила, че водачът зад волана шофира след употреба на наркотични вещества – опиати.

На обвиняемия му е наложено наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим на изтърпяване, както и лишаване от право да управлява автомобил за срок от 2 години, съобщава "Трафик нюз".

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК