Откриват плоча в памет на полицаите, убити от автобус с мигранти в Бургас

Животът днес

Откриват плоча в памет на полицаите, убити от автобус с мигранти в Бургас

4458
на 25.08.2023
Откриват плоча в памет на полицаите, убити от автобус с мигранти в Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Със специална церемония Бургас ще почете паметта на Атанас Градев и Йордан Илиев. Това са двамата полицаи, които точно преди една година опитаха с патрулния си автомобил да спрат бягащ от граничните власти автобус, пълен с 47-ма нелегални мигранти.

препоръчано

Точно в 10 ч. ще бъде открита паметна плоча на мястото, на което двамата бургазлии загинаха по време на изпълнението на служебния си дълг. Плочата е дело на скулптора Атанас Стоянов и неговия екип, а средствата за нея са събрани от колеги на загиналите полицаи.
 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК