ГОРЕЩО
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОТЕСТА: ГОЛЯМАТА ЛЪЖА на "Промяната" (СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ)
Зафиров: За момента няма причина "БСП-ОЛ" да преосмисли участието си в управлението
Публикуваха новия проектобюджет за 2026 г. - eто основните му параметри
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ОСТАВА ОБЛАЧНО! Вали в планините, в Централна и Западна България. Над Странджа гърми (КАРТИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Съществено разминаване при два вида консерви и шоколадови бонбони предлагани у нас и в чужбина, установи изследване на Комисия за защита на потребителите.
препоръчано
При известна швейцарска марка бонбони е открито 15% по-високо съдържание на протеин т.е. повече сухо мляко. При консерви от грах и царевица има над 50 процента повече наситени мазнини. При маслото наличието на протеин в българския продукт е с една пета по-малко.
НСИ: Работещите българи са 3,726 млн. души
13312
преди 15 часа
След проверки: Работници във Враца получиха над 30 000 лв. забавени заплати
29505
на 05.12.2025
Росен Карадимов: Разчитаме на диалог и регулация в сектора на храните
10892
на 04.12.2025


