Вход
София
Времето в София 2 o C

Отложиха делото срещу д-р Димитров за убийството на Жоро Плъха

Отложиха делото срещу д-р Димитров за убийството на Жоро Плъха

на 30.06.2020
10807
0
Отложиха делото срещу д-р Димитров за убийството на Жоро Плъха
Автор: ПИК
30.06.2020
0
10807

Отсъствие на един от адвокатите на д-р Иван Димитров, обвинен за убийството на Жоро Джевизов – Плъха, отложи рестарта на делото днес. Димитров, който уби рецидивиста с незаконен пистолет "Валтер" на 2 март 2018 година, също не успя да присъства на разглеждането на делото, посочвайки, че е болен. На 26 юни е постъпил в УМБАЛ Пловдив с диагноза "увреждане на междинните дискове", съобщава "Марица". 

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Десетки в подкрепа на д-р Димитров, убил Жоро Плъха

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Десетки в подкрепа на д-р Димитров, убил Жоро Плъха

Пред сградата на Окръжен съд- Пловдив днес са се събрали...

на 19.03.2019

Единият от адвокатите му се яви в съдебната зала - Гено Василев, но другият Георги Кутрянски е на друго дело. Адвокатът Василев заяви, че Димитров е приет по спешност в болница и може да предстои операция.

Защитникът на семейството на Жоро Джевизов - адвокат Красимир Елдъров, също застана на съдебната банка. Родителите на Жоро Плъха присъстват в залата. Отвън са техни близки, но поради коронавирусните мерки няма как всички да бъдат допуснати до делото. 

Съдът поиска цялата медицинска документация за приемането му в болница. Бележката за отсъствието на д-р Димитров не отговаря на нормативните изисквания и ще трябва следващия път да се представи пълна медицинска документация, каза съдията. Ако има нарушения може да му променят мярката за неотклонение.

Делото се отлага за 23. юли, заради неявяване  на подсъдимия. Другата пречка е нередовно призоваване на пострадалата Надежда Стоева, както и на адвокат Георги Кутрянски. 

 

Сподели:
свързани новини
Делото за убийството на Жоро Плъха не тръгна Делото за убийството на Жоро Плъха не тръгна
Делото срещу рентгенолога д-р Иван Димитров, обвинен...
на 13.05.2019
Трети фалстарт на делото за убийството на Жоро Плъха Трети фалстарт на делото за убийството на Жоро Плъха
Съдът не даде ход на делото срещу д-р  Иван...
на 04.07.2019
Пореден опит за старт на делото на д-р Иван Димитров, застрелял Жоро Плъха в дома си Пореден опит за старт на делото на д-р Иван Димитров, застрелял Жоро Плъха в дома си
Днес в Пловдивския окръжен е насрочено поредното...
на 18.07.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19029
архив

На гроба на застреляна мутра издигнали паметник във формата на мобилен телефон. След ден на екрана било написано: “Абонатът е извън обхват”...

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x