Отмъщението на “Артекс” с висящите парцали на сградата “Златен век”

Икономика

Отмъщението на “Артекс” с висящите парцали на сградата “Златен век”

29258
на 24.10.2020
Отмъщението на “Артекс” с висящите парцали на сградата “Златен век”
Автор:   ПИК

Строителната фирма “Артекс” си отмъсти на властта и на Столична община с недовършения небостъргач “Златен век”. Всички те заедно наказаха софиянци с една грозна гледка, която се вижда от целия град. В момента незавършеният небостъргач развява парцали с текстове от Библията и реклама на компанията, пишат хората по форумите в социалните мрежи. Няма друга европейска столица, която да остави безнаказано този грозен обект и той да не бъде обезопасен. Висящите парцали показват немарливостта на всички по веригата. Все пак докато съдът вземе решение за законността на “Златен век”, би трябвало да бъде добре опакована, каквито са изискванията. Не е нужно да загрозява района на Лозенец, който е един от най-скъпарските и престижни в София. На никого не му е приятно да гледа гол бетон с раздрани мрежи. Дано поне да не падне нещо от сградата и да убие хора!  

препоръчано

Иначе всички видяхме луксозния апартамент на Цветан Цветанов, който се оказа невинен по "Апартаментгейт" и гради партия. Той прибави към активите си мезонет в столичния квартал "Изток" при стойност на сделката на квадратен метър в пъти по-ниска от пазарната цена. Луксозната сграда "Летера" с изписания на глаголица библейски Псалм 91 е на ул. "Латинка". В следваща серия на разследването стана ясно, че година преди сделката с апартаментите, управляващата партия с председател тогава на парламентарната група именно Цветанов е променила Закона за устройство на територията по начин, който позволява доизграждането на спрения по онова време небостъргач в квартал "Лозенец" - "Златен век". 

Докато едни четат Библията, изписана на сградата си, други трябва да събират буквите по парцалите! 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това