ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Ликвидираха стрелеца от Прага, жертвите са най-малко 11

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Ликвидираха стрелеца от Прага, жертвите са най-малко 11

133292
на 21.12.2023
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Ликвидираха стрелеца от Прага, жертвите са най-малко 11
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Човекът, открил огън в центъра на Прага е ликвидиран, предаде Би Би Си.

препоръчано

Според полицията в чешката столица стрелецът, който уби няколко души в центъра на града, е бил застрелян от служители на реда.

Властите заявиха: На този етап можем да кажем, че убитите са най-малко 11, нападателят е сред тях. Пострадалите са 24-ма. Състоянието на деветима от тях е тежко. Ликвидираният е нямал съучастник.

"Сградата на Философския факултет на Карловия университет е евакуирана, следствените действия продължават", казаха още от полицията.

На мястото на престъплението пристигна вътрешният министър на страната Вит Ракушан. Той призова гражданите и гостите на Прага да следват инструкциите на полицията.

Заради стрелбата Карловият мост, една от най-големите туристически дестинации в Прага, е затворен за движение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК