ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдът поряза Джевдет Чакъров по делото за регистрацията на ДПС

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдът поряза Джевдет Чакъров по делото за регистрацията на ДПС

148533
преди 5 часа
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдът поряза Джевдет Чакъров по делото за регистрацията на ДПС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийският градски съд не даде ход на делото по искането на Джевдет Чакъров за отписването на Делян Пеевски като представляващ ДПС в регистъра на политическите партии, предаде БНТ.

препоръчано

В началото на заседанието съдът докладва постъпили молби от Делян Пеевски, Хамид Хамид, Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Искра Михайлова и Радослав Ревански, с които се иска да бъдат конституирани като "трета страна - помагач" в производството.

Съдът прецени обаче, че образуваното производство е охранително и по него няма две страни, а само заявител и по тази причина е недопустимо допускането на "трета страна – помагач“, тъй като не е на лице втора страна и по тази причина няма на кого да се помага в процеса. Така съдът отхвърли постъпилите молби.

Определението на съда подлежи на обжалване пред ВКС. По тази причина делото беше отложено за 25 октомври.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК