От хотел "Четири сезона" потвърдиха разкритието на ПИК: Волен беше наш гост! Плати 15 000 евро за 6 нощувки!

ЧАС ПИК

От хотел "Четири сезона" потвърдиха разкритието на ПИК: Волен беше наш гост! Плати 15 000 евро за 6 нощувки!

45193
на 12.12.2013
От хотел Четири сезона потвърдиха разкритието на ПИК: Волен беше наш гост! Плати 15 000 евро за 6 нощувки!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От френския хотел „Четири сезона" потвърдиха за Нова телевизия разкритието на ПИК, че Волен Сидеров е бил техен гост. Лидерът на "Атака" е останал там шест нощи и е бил в компанията на друг човек. Целият престой е струвал близо 15 хиляди евро.

„Първоначално той е резервирал стая делукс. Но когато дойде, ние му предложихме да погледне един от нашите апартаменти. Предложихме му специална цена - 2495 евро на вечер", обясниха от хотела пред Нова телевизия.

препоръчано

По-рано днес ви показахме сензационни снимки от воаяжа на Сидеров в хотел "Четири сезона". Хотелът е най-скъп в света и се намира до Айфеловата кула. Пътуването е отпреди няколко години, а кадрите вероятно са направени от близък човек, който го е придружавал.

Самият Сидеров, който в момента е в Китай, все още не е коментирал ситуацията със снимките.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК