Официално откриване на Киномания

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Официално откриване на Киномания

1944
на 08.04.2021
Официално откриване на Киномания
Автор:   ПИК

Официалното откриване на Киномания е днес в зала 1 на НДК от 19:00 часа с филма „Страх“ на Ивайло Христов, съобщава БНР.

препоръчано

Фестивалът започна на 1 април с ретроспектива на Федерико Фелини и ще продължи с откриването на десетото, юбилейно издание на Фестивала на френския филм на 9 април в кино "Люмиер", където ще се представи специална секция, с почит към гения на европейското кино Мишел Пиколи.

Като специален жест към кинолюбителите, екипите на Киномания и фестивала за документални филми за изкуството Master Of Art подаряват на зрителите една специална седмица, в която двата фестивала ще се провеждат едновременно. Така в периода между 15 и 22 април киноманите ще могат да се радват на филми от програмата и на двата фестивала.

Екипът на НДК и Киномания благодарят на организаторите на Master Of Art и София филм фест за готовността им да обединят заедно усилията си в сложната епидемична обстановка и да отправят общо позитивно послание към зажаднелите за качествени филми зрители.

„Киномания ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Публиката е добре дошла в киносалоните с маска и на дистанция”, каза Владимир Трифонов, дългогодишен програматор на Киномания.

 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това