ОФИЦИАЛНО: ПСЖ взе олимпийски вицешампион

Футбол

ОФИЦИАЛНО: ПСЖ взе олимпийски вицешампион

8374
на 17.08.2024
ОФИЦИАЛНО: ПСЖ взе олимпийски вицешампион
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

19-годишното крило Дезире Дуе премина в хегемона във Франция Пари Сен Жермен. Играчът, който игра за Франция на Олимпийските игри и отбеляза два гола, пристига от отбора на Рен срещу сумата от 50 милиона евро. 

препоръчано

Той може да играе добре и двата крака, което го прави отлична опция както за игра по двата фланга на атаката, както и като атакуващ полузащитник зад нападателя. 

Дуе изигра за отбора от Бретан 90 мача, в които отбеляза девет гола и се отчете с осем асистенции. Младокът започва кариерата си в академията на клуба през 2011-та година, като прекара общо 13 години в него. 

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов представя кандидат-депутатите си в Пловдив (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов представя кандидат-депутатите си в Пловдив (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК