Още за късите п@шки, Манол Пейков и Костадинов

КОМЕНТАРИ

Още за късите п@шки, Манол Пейков и Костадинов

73749
на 27.04.2023
Още за късите п@шки, Манол Пейков и Костадинов

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Следя и немея - някакви уж нормални хора се кефят с евтина наслада на "хероя" Манол Пейков и неговата "късоп@шковщина". Пускат "забавни" мемета с Коцето Костадинов и му се присмиват.

препоръчано

Простотията, ще прощавате, очевидно е заразна.

Казва ви го човекът, чиято медия ПИК официализира още преди пет години прозвището "Копейкин".

Не познавам лидера на "Възраждане", не съм му фен, не споделям много неща в идеологията му, но има цялата ми подкрепа в случая.

По-добре мъже с къси п@шки, отколкото мъже без.

По-добре мъже с къси п@шки, отколкото мъже, които се оглеждат в чуждата. И я коментират от трибуната на Народното събрание пред деца, гостуващи в пленарната зала (или пък снимат как пикае главният прокурор...)

По-добре българи, отколкото безродници.

Очевидно Манол Пейков е виждал "инструмента" на Костадинов, иначе няма как да знае къс ли е, дълъг ли.

Между джендърите, доносниците-соросоиди, провинциалните комплексари и късите п@шки, избирам последните.

Не се подлъгвайте от изначалната си омраза към путинофилите. Манол Пейков не е нещо по-различно, просто е по-въртелив и конюнктурен.

Отношението ни към Русия няма общо с вулгарната лексика, направо мутрафонията на изживяващите се като абсолютен морален императив либерал-ултраси.

И друго - ако продължаваме в този дух, зорлем ще превърнем "Възраждане" в първа политическа сила. Изглеждат по-обрани и интелигентни от жълтопаветната интелигенция. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК