Палечко с феса и Шрек може да се имат за красиви, но умни няма да станат никога

Час Пик ГЛАВНА

Палечко с феса и Шрек може да се имат за красиви, но умни няма да станат никога

462483
на 16.07.2021
Палечко с феса и Шрек може да се имат за красиви, но умни няма да станат никога

Палечко с феса, чиято роля от месеци се изпълнява от единствения достоен за нея с ръст има-няма 1,40 м политик у нас - Тошко Йорданов, и Шрек с шкембето и бурната лицева растителност, опитаха да обидят днес водещата на ПИК TV Ива Николова. Била много умна, а пък по лицето й личало как я надарила природата. 

препоръчано

Така е, умна е, с няколко рафта книги с името й в Националната библиотека.

Нещо, което те до края на живота си няма да бъдат. И природата наистина я е надарила - оптимален за жена ръст от 1,70 см, напълно съразмерни пропорции, поддържана фигура, на която биха завидели дори много девойки, да не говорим за жени.

Но какво да кажем за природата на Тошко Йорданов, заради която той никога няма да излезе от ролята на Палечко с феса... Ето тук нещата вече са сериозни. Тошкото е така надарен, че нито възрастта, нито най-опитните хирурзи на света, могат да го извисят до някакъв нормален размер. Поне такъв, че фесът му да не стои на нивото на чатала на шефа му.

Или поне такъв, че окръгленият му авер Шрек да не изглежда до него като исполин с огромно шкембе, ако не орангутан преди бръснене. За неговата природа вярно, че има оправия - може и да се остриже и очовечи, за да се отдалечи поне за пред камерите от неандерталеца, може и да отслабне. Там явно не стига умът, който повелява да се поддържа поне приличен външен вид с грижа за теглото, ако уважаваш себе си. Та толкова за тежките физически проблеми на политиците на Слави Трифонов, които загатват и за психичните.

Далеч по-лоша е липсата на възпитание, а фатална е липсата на акъл. Това ще го усетят всички българи, както обещават новите политически звезди - съвсем скоро!

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ПАЛАВНИЦИ: Тези две зодии мислят нон стоп за секс ПАЛАВНИЦИ: Тези две зодии мислят нон стоп за секс
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за изборите на 2 октомври: Във всички подписки има покойници (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за изборите на 2 октомври: Във всички подписки има покойници (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това