Палечко с феса и Шрек може да се имат за красиви, но умни няма да станат никога

Час Пик ГЛАВНА

Палечко с феса и Шрек може да се имат за красиви, но умни няма да станат никога

454299
на 16.07.2021
Палечко с феса и Шрек може да се имат за красиви, но умни няма да станат никога

Палечко с феса, чиято роля от месеци се изпълнява от единствения достоен за нея с ръст има-няма 1,40 м политик у нас - Тошко Йорданов, и Шрек с шкембето и бурната лицева растителност, опитаха да обидят днес водещата на ПИК TV Ива Николова. Била много умна, а пък по лицето й личало как я надарила природата. 

препоръчано

Така е, умна е, с няколко рафта книги с името й в Националната библиотека.

Нещо, което те до края на живота си няма да бъдат. И природата наистина я е надарила - оптимален за жена ръст от 1,70 см, напълно съразмерни пропорции, поддържана фигура, на която биха завидели дори много девойки, да не говорим за жени.

Но какво да кажем за природата на Тошко Йорданов, заради която той никога няма да излезе от ролята на Палечко с феса... Ето тук нещата вече са сериозни. Тошкото е така надарен, че нито възрастта, нито най-опитните хирурзи на света, могат да го извисят до някакъв нормален размер. Поне такъв, че фесът му да не стои на нивото на чатала на шефа му.

Или поне такъв, че окръгленият му авер Шрек да не изглежда до него като исполин с огромно шкембе, ако не орангутан преди бръснене. За неговата природа вярно, че има оправия - може и да се остриже и очовечи, за да се отдалечи поне за пред камерите от неандерталеца, може и да отслабне. Там явно не стига умът, който повелява да се поддържа поне приличен външен вид с грижа за теглото, ако уважаваш себе си. Та толкова за тежките физически проблеми на политиците на Слави Трифонов, които загатват и за психичните.

Далеч по-лоша е липсата на възпитание, а фатална е липсата на акъл. Това ще го усетят всички българи, както обещават новите политически звезди - съвсем скоро!

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това