ПАРВЕНЮТА НА "ПРОМЯНАТА": България очаква от тях закони и работещ парламент. А те се цакат с... маркови вратовръзки (УНИКАЛНО ВИДЕО)

ТОП НОВИНАТА

ПАРВЕНЮТА НА "ПРОМЯНАТА": България очаква от тях закони и работещ парламент. А те се цакат с... маркови вратовръзки (УНИКАЛНО ВИДЕО)

41877
на 23.10.2022
ПАРВЕНЮТА НА ПРОМЯНАТА: България очаква от тях закони и работещ парламент. А те се цакат с... маркови вратовръзки (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Можете ли да предположите какво са правили депутатите на "Продължаваме промяната" по време не N-тите на брой почивки, съпроводили първите 3 работни (силно казано) дни на новото Народно събрание?

препоръчано

Докато народът очакваше от тях да изберат председател, за да започне парламентът работа, две от парвенютата около Киро и Асен си ги премериха.

И не, не си премериха заслугите в полза роду. 

Премериха си кой е тях е дошъл на работа с... по-скъпа маркова вратовръзка.

Абсолютно сериозно! Венко Сабрутев, който вече се кичи с прозвището Венко с личните причини, след като Кирил Петков го замести самоволно за скандалния заключителен предизборен дебат при Цънцарова по БТВ, и колегата му от ПП Георги Стамов се устроиха импровизирано надцакване чия е по-скъпата врътовръзка.

И не къде да е, а директно в пленарната зала.

Битката на контетата от "Промяната" бе заснета от камерите на БНТ, която излъчваше тридневните депутатски мъки да изберат председател на парламента. Кадрите плъзнаха в социалната мрежа, където хората напълно основателно се разбунтуваха срещу парвенютата на "Промяната".

"Боже, с какво се занимават, влезли там и считат себе си за патриции, хич не ги е еня за милионите българи. Явно нивото в ПП не е само до коремите, а върхът за тях са вратовръзките. Ама като ги стегнат около врата си и мозъците не получават кислород, което си и личи", "Нахилени свидетели на погребението на България!", "Вратовръзки маркови имат, ама мозък в главата - не", бунтуват се потребители на Фейсбук.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК