Парното ужили Антон Радичев с 6 бона!

Лица

Парното ужили Антон Радичев с 6 бона!

14745
на 24.08.2021
Парното ужили Антон Радичев с 6 бона!
Автор:   "Ретро"

Епичната сага на актьора Антон Радичев с „Топлофикация“ продължава. Макар делата да се бавят заради ситуацията с Ковид-19 и лятната почивка на съдебната власт, комикът не се е отказал да надвие парното и си търси обратно парите, които са му взели.

препоръчано

„Аз съм минус 6196 лева, но към 5 хиляди ще ми ги върнат, защото ги съдим и ние. Те са закъснели с два дни. Адвокатът ми е сигурен, че ще си вземем парите“, споделя звездата от НЛО, който се сдобил тихомълком с присъдата. „Много ме впрегнаха тези от „Топлофикация“, защото не ми казаха – осъдили са ме, без да ме известят да присъствам в залата. Иначе щях да си отида с адвокат и щеше да стане съвсем друга история“, гневи се Радичев. Заради проблемите му с дружеството от известно време сметките му в банка са замразени. Въпреки това не е разрешено пенсията му да е запорирана, затова всеки месец той ходел лично до банката, служителките там се обаждали, за да вдигнат запора, той теглел парите и пак блокирали сметката му. За всички други приходи обаче това правило не важало. Актьорът измислил как да заобиколи ситуацията и помолил навсякъде да му плащат хонорарите като едно време – на ръка, за да не минават през банковата му сметка.

Цялата сага започна още през 2016 г., когато звездата от „Оркестър без име“ се ожали, че топлото го е погнало заради 261 лв. натрупани сметки за тръбите в негов наследствен апартамент в столичния квартал „Младост-3“. Ситуацията обаче била абсурдна, защото призовката дошла при него и други негови роднини, с които заедно наследили жилището, когато то вече било продадено на съвсем нови собственици и били минали 4 години от сделката. Артистът с незабравимата реплика „Той ше ме цака с топла бира!“ обаче не се примири и поведе битка с дружеството, от която към днешна дата е на по-голяма загуба.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 317
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това