Партията на Тереза Мей се срина

Европа

Партията на Тереза Мей се срина

13338
на 13.05.2019
Партията на Тереза Мей се срина
Автор:   ПИК

Британската Консервативна партия на премиера Тереза Мей се срина до петото място според проучване на общественото мнение преди евроизборите на 23 май. В анкетата по поръчка на в. „Таймс“ води новата Партия за Брекзит на евроскептика Найджъл Фараж с 34 на сто, докато консерваторите имат одобрение от едва 10 на сто. Това съобщава кореспондентът на БНР в Лондон.

Ново проучване във Великобритания сочи, че управляващите консерватори ще претърпят катастрофално поражение на евроизборите. Те са слезли на пета позиция, дори след Зелената партия. Убедително води новата партия „Брекзит“ на Найджъл Фарадж. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Поръчаното от вестник „Таймс“ проучване показва, че партията „Брекзит“ се радва на 34% подкрепа, докато консерваторите на премиера Тереза Мей само на 10%. 
Лейбъристите получават 16 на сто одобрение, а две от партиите, подкрепящи оставане в ЕС – Либералдемократическата и Зелената – се радват респективно на 15 и 11 процента одобрение. 

Намаляването на подкрепата за Консервативната партия е лоша новина и лично за Тереза Мей, върху която се увеличава натискът да определи дата за подаване на оставка. През уикенда излезе информация, че тази седмица Мей ще излезе с конкретна дата след няколко срещи по-рано с Греъм Брейди, председател на Комитет 1922, чиито членове търсят начин да променят партийните правила, за да могат да поискат по-рано оставката на Мей, ако тя не пожелае да се оттегли доброволно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК