ПАРТИЯТА НА "ШИТНЯТА": Ето какъв химн избраха Киро и Асен за "Продължаваме промяната" - псувни огласят залата при учредяването (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПАРТИЯТА НА "ШИТНЯТА": Ето какъв химн избраха Киро и Асен за "Продължаваме промяната" - псувни огласят залата при учредяването (ВИДЕО)

152526
на 16.04.2022
ПАРТИЯТА НА ШИТНЯТА: Ето какъв химн избраха Киро и Асен за Продължаваме промяната - псувни огласят залата при учредяването (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изключително нецензурна песен огласи учредяването на партията на Киро и Асен - "Продължаваме промяната", видя ПИК.

препоръчано

Видеа от началото на днешното събитие набират популярност в социалните мрежи. На тях се вижда как в залата пристигат и се настаняват премиерът и вицето му, а залата е озвучена от песента на GAYLE "Аbcdefu".

В песента се пее на английски: "Fuck you and your mom and your sister and your job And your broke-ass car and that shit you call art Fuck you and your friends that I'll never see again Everybody but your dog, you can all fuck off."

В превод текстът гласи: "Майната ти и на майка ти, и на сестра ти, и на работата ти. И на твоята потрошена кола и на тези лайна, които наричаш изкуство. Майната им и на приятелите ти, които никога повече няма да видя. Всички, освен кучето ти, можете да се ши*ате."

В социалните мрежи се шегуват, че това е може би е химнът на "Продължаваме промяната", а други допълват, че песента е напълно в унисон с речта на Кирил Петков, който също тегли майни и говореше за "шит", или в превод "лайна".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК