Вход
София
Времето в София 14 o C

ПАТОЛОГИЯ: Корнелия Нинова бойно доказва прякора си Г-жа Лъжа - от срещата с Решетников за Румен Радев до фалшификациите й с Елена Йончева

ПАТОЛОГИЯ: Корнелия Нинова бойно доказва прякора си Г-жа Лъжа - от срещата с Решетников за Румен Радев до фалшификациите й с Елена Йончева

на 11.02.2019
70583
34
ПАТОЛОГИЯ: Корнелия Нинова бойно доказва прякора си Г-жа Лъжа - от срещата с Решетников за Румен Радев до фалшификациите й с Елена Йончева

Лъжите на лидерката на БСП Корнелия Нинова вече започват да втрещяват. Докато съчинява как ще връща държавата на гражданите, как ще вдига пенсиите, как ще одържавява предприятия, които, впрочем, е раздържавявала не отдавна, може и да има кой да й повярва. Докато се стигне дотам, че БСП да ги взема тия решения, две поколения ще се изнижат.

Но когато лъже за неща, на които има свидетели, няма съмнение, че става дума за патологични отклонения у Нинова. Както в случая със срещата на Асоциацията на европейските журналисти с нея и с Елена Йончева за членовете от закона за личните данни, върху който президентът наложи вето. По този повод Нинова по болшевишки вдъхновено лъже в официално пресъобщение на партията, че "От Асоциация и БСП се обединиха, че смяната на ЦИК трябва да се случи", че на това отгоре са вдигнали това твърдение и като акцент от срещата.

Като оставим настрана, че смените не се "случват", а се "правят", покрай това изречение случка ѝ се случи на Нинова, защото Асоциацията веднага опроверга лъжата ѝ, че изобщо са разговаряли по темата за смяната на ЦИК. Друг е въпросът какво е тласнало една Асоциация на "уж" европейски журналисти да търсят подкрепа от една партия, която е в раздор дори със собственото си европейско семейство в лицето на ПЕС и рязко прокарва антиевропейските си позиции в България, включително и по кризата във Венецуела и валчестата си подкрепа за Мадуро. Но, както се казва в перифраза, явно и за едните, и за другите няма вечни принципи, има печни интереси.

Покрай другото Нинова яко слъгва Асоциацията и за това, че срещу Йончева е организиран политически процес заради "филмите ѝ и разследванията срещу корупцията на най-високо ниво". Но разсеяно не посочва за кои филми става дума и за какви разследвания. Защото, ако има предвид общата офшорка на Йончева с КТБ и митичните 600 000 лева, с които се е разпоредила в лично качество, явно не става дума за политически процес, а за резултати от разследване на делото "КТБ". А ако става дума за митичния запис на гонения отвсякъде чиновник Ангел Ангелов, който записва колеги по министерствата, явно не става дума за разследване, а за грозна манипулация.

Тъй че, какво е обещала Нинова на Асоцциацията за ветото на закона за личните данни, изобщо не подлежи на коментар. Тя винаги обещава на общи основания, а след това на други върши обикновено обратното.

Така например обещала пълна подкрепа на Камарата на строителите в България, че застава зад тях и тяхното желание българският бизнес да престане да бъде компрометиран. А сетне излезе пред медиите и обави, че от Камарата молили Йончева да си оттегли исканията за независима проверка на пътищата от европейска лаборатория. Забележете, отново - Йончева. Сигурно и това  някакво разследване в смисъл, намерети ни лаборатория, а пък ние ще разледваме. Пълна хумореска. На стоителите обаче не им беше смешно и заявиха публичното си присъствие, като обиколиха и институциите, за да обяснят налудничавите атаки на Нинова.

Очевидно е, че за лидерката на БСП лъжата е като слънцето и въздуха, без които няма живот. Как иначе могат да се нарекат клетвите ѝ, че никога не се е виждала с руския шеф на техния институт за тратегически изследвания Леонид Решетников покрай номинацията на Румен Радев за президент и последвалото рязко опровержение на лъжите ѝ от негова страна?

Можем да припомним още много такива несъвпадения между думи и дела при Нинова например за проверката на приватизационните ѝ дейности на "Техноимпекс". Според нея тя има документ за извършена проверка, че е чиста като сълза по тази сделка, но според документите тази проверка е направена преди да са извършени конкретни действия от нейна страна, които я уличават в порочна приватизация. Изобщо, ако човек тръгне да ѝ запомня лъжите, трябва регистър да си направи.

Инак Нинова много се докача на прозвището, което ѝ измислиха в ГЕРБ - Г-жа Лъжа. И дори заплаши, че ще съди всеки, който я нарече така. Навремето депутатът Георги Петров плашеше със същото, след като колегата му Петър Слабаков разкри в пленарна зала прякора му Гошо Тъпото. След това всички започнаха да го наричат Гошо Умното, макар в тоя случай да не бе ясно кое е по-обидно.

Но, ако следваме челния пример, Корнелия Нинова вече може да бъде наричана Г-жа Истина, поне докато не бъде организиран някакъв селски конкурс по лъжи, който тя с известен напън би могла да спечели и да се гордее, че поне да нещо я бива. Всъщност и това не е сигурно, защото ако и там лъже със същия успех, както тук, ще я декласират още на първия тур, защото веднага ще бъде опровергана.

Не случайно народът казва, че на лъжата краката са къси. На Нинова обаче и умът ѝ е къс, защото нейните лъжи са с много кратък срок на годност - не изтрайват и два часа. Та затова вечно се оплита в лъжите си и скача от тема на тема с обречената надежда да не я хванат.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(34)
1
Съм от Вас!
2
Хумористичния сайт на герб пуска нова порция изтъркани вицове. Смешници малко обрктивност. Нинова и Радев ги плюете ежемимнутно. Борисов .....
3
ПИК, ако желаете да навредите на БСП и на Радев, започнете да ги хвалите!
5
Стига показвайте това дърто и грозно плашило Курни Сланинова. Шундата и мирише та се не трае. Мии я тая шунда ма, биволице дебела
6
За това, че води стадото от червени мафиоти и залюхани пенционери, другарката Нинова си е гласувала и всеки месец си взема по над 8 000 от партийната каса на Позитано. Пука и на трътката какво мислят опърпаните баламурници с червените знаменца както и останалите в БЛАТОТО на Шербета.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
snae li niakoi v bulgaria na koia jena i vikat -gospoja luja -molia pomognete mi
9
Аз не мога да разбера ( сега покрай Скрипали и такива и пак "български следи") що в Уикипедия пише че при най- знаковия атентат в историята ( където пак бълг следа) в Уикипедия пише че бил заст.релян с 4 ку.ршума , пък той всъщност е с 2, в корема ( и още един 3ти, с който се спекулира дали деисрв го е имало, щото от патлака на тоя са пуснати само 2) ...
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Не знам кой лъже и кой казва истината,но е редно след като изтича мандата на ЦИК да се спази ЗАКОНА.Ако депутатите не спазват законите които приемат народа е в правото си да ги накара да ги спазват.
12
Списък на затворените заводи във видинско (Това е само за Видин! А в цяла България!?) Обаче имаме банани да покрием Слънцето!......................https://bultimes.com/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%81%d1%8a%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b8/
13
За папата нали пропуснах... Явно се бъркат основни предпоставки на бизнеса от някои писачи...
14
Един ден като се спомина с какво ще ме запомните ?
15
ЛЪЖА ДО ЛЪЖАТА И КРАНТА ДО КРАНТАТА , МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ -- ЕДНО ОТ ДРУГА ПО КРАДЛИВА И ПО-ОТБЛЪСКВАЩА !
16
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
17
НЯКОЛКО ЛЪЖИ ЩЕ ВИ КАЖА; 1 ДВОЙНО ВДИГАНЕ НА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 2 БЕЗЛИХВЕН ЗАЕМ ЗА МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА. 3.СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ КОНЦЕСЙИ. 4.ДЪРЖАВАТА ДА ИМА ПОНЕ 51процент. В ЧУЖДИТЕ КОМПАНИИ. ОЧАКВАХ ДА ЧУЯ, ЧЕ ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ ОТНОВО Е НАЗНАЧЕН ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР.
18
НЯКОЛКО ЛЪЖИ ЩЕ ВИ КАЖА; 1 ДВОЙНО ВДИГАНЕ НА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 2 БЕЗЛИХВЕН ЗАЕМ ЗА МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА. 3.СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ КОНЦЕСЙИ. 4.ДЪРЖАВАТА ДА ИМА ПОНЕ 51процент. В ЧУЖДИТЕ КОМПАНИИ. ОЧАКВАХ ДА ЧУЯ, ЧЕ ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ ОТНОВО Е НАЗНАЧЕН ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР.
19
Е започнала преди поръчката
20
кандидатката да се самоназначи за президент, професорката по география на света цветка караВИЕТНАМчева да уточни как го предпочита? "ОТПРЕДЕ" или "ОТЗАДЕ"???
21
Баба Ива била жива след снощния митинг ортганизиран от ГЕРБ и ПИК. Как е оцеляла сред десетки хиляди протестиращи? То ПИК очакваше до 100 000 протестиращи. Бабчето се моткаше с микрофона и се чудеше кой да интервюира.
22
Оставте вий Нинова ,а Н и д о д я л к о кога ще се извини на гражданите за дискомфорта и притеснението което ни нанесе с Фейкнюза за преврата и свалянето на президента Радев ? Кой сега ще ми възстанови изгубените пари за лекарствата , които се наложи да изпия от притеснение и вълнение КОЙ КОЙ КОЙ ?
23
Радев вън от Президентството , вчера 20 дегенарати го поискасме... и стрина Ива тоже/ нали е учила в Москва /.
24
Старостта не прощава, даже и на този бабек Ива. Освобождавайте се от тези обременени журналистки, че много се излагат с фалшиви новини, злоба и завист.
25
потвърди безпрекословно народната мъдрост, че НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ...
26
Ако съм на мястото на Борисов ще забраня кафяв сайт като вас да хвали и споменава въобще.Както и на дежурните лизачи:Харизанов,Шайката,Мастурбаркова и прочие.Само ще му навредите така.
27
Сев Господин Heдялкoв, моля ви да спрете да се гаврите с премиерът на България. През изминалата 2018-та година го лъгахте ,че той бил световен лидер, дипломат № 1 в света, нещо като „втори Кисинджър“, че всички световни лидери се допитвали до него преди да вземат решение, че бил обединител на Балканите, визионер, който не само нашата, а и световната история го заслужавала, че с тежките си думи помлял, попилял и приклещил някого и т.н. Съвсем наскоро през устата на Николай-Стефан-Георги Марков излъгахте вашите потребители, че доц. Борисв е намалил цената на бензина. Лично вие много често сте залагали името му като „извънредна бомба в ПИК“, след което се отприщваха дълги тиради на компрометирани писачи като Харизаният търговец на скрап, Тоню-Рудолф, Томето от Меден Рудник, овчата вyлвa проф. Тони Христова, Мъдуркото - проф. бай Мишо, пияндето - проф. Драго, козята пyткa Ива Ушева, и още един-двама лешпери. А в същото време по форумите продължават да разпознават инж. Борисов като „еднокнижник“. Всичко това държи д-р Борисов в постоянен стрес. За да отговори на вашите отвратителни хвалби той излишно се напряга да обогатява знанията си. През изминалата година повярвал , че е дипломат № 1 в света (вие го подведохте) той се научи правилно да произнася две думи на английски: hello и hello (здравей – здрасти), при това в съкратената им форма „hi – hi „ , искайки да стане втори Кисинджър. Вие не си давате сметка, как човек на неговата възраст може да премине на английски от хераковски диалект. Вие сте изучавали английски език в средно училище. Опитайте се да направите буквален превод на английски ето на това изречение казано от инж. Борисов: "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да са опрай с ония ора, щот са рИшили да му земат имотите." Не можете, нали ? А той как да може ? Моля ви, през настоящата година да оставите г-н премиерът на спокойствие. Не му отнемайте от малкото свободно време. Нека в Банкя , сам, като „куче“ наметнат с мушамата, да продължи да чете романът „Синовете на Великата мечка“, където е стигнал до стр. 254. Което означава, че той вече е приключил с мечката и ще започне синовете и. Нота ! Спирате гаврата с Борисов – продължаваме да плащаме и през 2019 година. Продължавате да се лигавите с името на премиерът – спираме да плащаме.“далина Арнаудова:
28
КОРИ ПАРИ НЕ ЩЕ ...ПАРИ ИМА ..СЕГА ИСКА ДА СТАВА ПРЕМИЕР ..ЗА ДА ПРЕТРЕПЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ...САМО И САМО ДА СИ ОСЪЩЕСТВИ ДЕТСКАТА СИ БЛЕНУВАНА МЕЧТА .ТАКИВА КAТО НЕЯ МИ СА ЯСНИ ..ЕДНО ВРЕМЕ НИЕ НОРМАЛНИТЕ ДЕЦА РИТАХМЕ МАЧ СЪС СКЪСАНИ ГУМЕНКИ , А ТАКИВА КАТО КОРИ НИ ГЛЕДАХА ОТ ЪГЛИТЕ НА КЪЩИТЕ СИ И ВИКАХА....`` ЕЙЙЙ...ДРИПЛЮВЦИИИ..``..., ТЯ МНОГО ЯСНО ЧЕ НЕ Е ЯЛА ФИЛИЯ С МАС И ПОРЪСЕНА С ПУДРА ЗАХАР....ЕЕЕЕ КОРИ Е БУРЖОА ..ЗА ТАКАВА СА Я ЦАНИЛИ ...ВТЪЛПИ ЛИ И ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕДИ В СОФИЯ КАТО ПРЕМИЕР...МИ ЧИ КО ..ТЕЙ ДЕ ..ВЪЗПИТАНИЕТО НА КОРИ МААААЛЬКО КУЦА...
29
НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ЩЕ ИЗПИТА ы??? БЪЛГАРСКИЯ НАРОД --- НЕДАЙ СИ БОЖЕ ГОСПОЖА ЛЪЖА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
30
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на ==>> www.Sexydrom.Com
31
същностни характеристики накомуниста-лъже ,краде ,убива.
32
Не съм на себе си от вчера, чак се побелях от това което се случи! Такава голяма подготовка, старание, конспирация и големи очаквания и накрая едно нищо! Къде се скриха "смелите и безстрашни"комплотаджии,решени със зъби и нокти да гътнат Президента и защо изпратиха бе джанам от саътчето-кенефче онова чучуло да плаши и отблъсква и без това лихвата тълпичка,а после се чудим и тюхкаме защо заверата не мина! Язък,изпуснаха сгодния момент и друг едва ли ще се повтори!
33
Бабо Ивче върни парите за Митинга. Хората си ги искат. Колко и лифтинг да правиш ефект никакъв.
34
Баба ти пак не си е пила хапчетата. Ивче ти си госпожа помия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 11196
архив

Рибар се връща от язовира, нарамил огромен шаран - поне 15 кила. 
Влачи се едва-едва, прегърбен под тежестта му, когато го изпреварва друг рибар, помъкнал кофа дребни рибки:
- К'во става колега, само една риба ли хвана цял ден?

няма нови новини
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
сега
1266
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Алексей Петров застана зад Марияна Николова (ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии са душата на купона
x