Патриарх Даниил отслужи света литургия за храмовия празник на "Света Неделя" (СНИМКИ)

Животът днес

Патриарх Даниил отслужи света литургия за храмовия празник на "Света Неделя" (СНИМКИ)

21111
на 07.07.2024
Патриарх Даниил отслужи света литургия за храмовия празник на Света Неделя (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По повод въдворяването на Негово Светейшество българския Патриарх Даниил като предстоятел на Софийската митрополитска катедра, както и за празника на храм "Св. великомъченица Неделя" и за втората неделя след Петдесетница на всички български светии, в столичния храм новоизбраният Патриарх Даниил отслужи Света Литургия.

препоръчано

Новият български Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред православните църкви.

Има прекъснато общение между някои православни църкви, което трябва да се стараем да се преодолее, каза той в отговор на журналистически въпрос дали съществува разделение в православния свят.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК