Петима починаха с коронавирус в Хасково, 49 деца са под карантина

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Петима починаха с коронавирус в Хасково, 49 деца са под карантина

5500
на 03.12.2021
Петима починаха с коронавирус в Хасково, 49 деца са под карантина
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Още петима починаха с COVID-19 в Хасково и региона. Заразените в областта в четвъртък са 69-ма. Под карантина са общо 49 деца от училище и детска градина в Хасково. Това съобщиха от Кризисния щаб.

препоръчано

Най-младият от загубилите битката с коронавирус в четвъртък е 45-годишен от Харманли. С положителен тест е осмоклосничка от математическата гимназия в Хасково. Под карантина са 25-ма ученици и учител.

Сред новите заболели е и помощник-възпитател от четвърта група в Детска градина № 17 "Иглика"  в Хасково. Изолирани са 24 деца, две учителки и друг помощник-възпитател. За лечение в болници са настанени 246 души. 

Общо 17 001 са диагностицираните с COVID-19 в региона от началото на пандемията до днес, предава "Хасковска Марица". Излекуваните са 11 223-ма. Починали са 1084-ма човека. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК