Вход
София
Времето в София 11 o C

Пет неочевидни признака, че мъжът ви изневерява

Пет неочевидни признака, че мъжът ви изневерява

на 20.10.2019
7093
2
Пет неочевидни признака, че мъжът ви изневерява
Автор: ПИК
20.10.2019
2
7093

Изчезвания за цяла нощ, безкрайно чатене (разбира се „по работа“) 24/7, внезапни пристъпи на раздразнение и подозрителна потайност – тази статия не е за онези, чиито партньори си позволяват подобни безобразия. Всичко това са очевидни признаци, от които на всеки би му светнала червената лампичка.

Но изневерите по-често се случват съвсем незабележимо... Или поне на пръв поглед незабележимо.

БЛОГОВЕ

Струва ви се, че с крайчето на окото сте видели някакъв чат в WhatsApp? Или си мислите, че любимият ви сякаш твърде често лайква нечии (разбира се, отвратителни) селфита в Инстаграм? Партньорът ви май за трети път (или за пети?) е сменил аватара си в социалните мрежи през последния месец? Някакви неща постоянно ви се струват съмнителни, но подозренията ви се свеждат до сферата на социалните мрежи и нямате конкретни доказателства. Престанете да проучвате нервно профилите на неговите „френдки“, чудейки се дали е тази или другата. По-добре прегледайте акаунта на партньора си.

Кога за последен път той е публикувал ваша снимка заедно? А местоимението „ние“, което подразбира, че сте двойка, често ли го ползва? Или вместо уютното и очевидно „ние“ изведнъж е започнал да пише само „аз“? Например, отишли сте двамата на кино. Или на почивка. А той, споделяйки впечатленията си във Фейсбук, пише не „ние ходихме“, а „аз ходих“, „аз гледах“, „аз купих“. Това определено е симптом. Съзнателно или не, партньорът ви вече ви е зачеркнал от своя виртуален (засега само виртуален) живот. Мястото до него е „свободно“ и най-вероятно за него си чака кандидатка.

Друг тревожен признак от същата серия е внезапната и невиждана досега активност на любимия в социалните мрежи. Скромният и унил преди профил изведнъж се е изпълнил със снимки, репостнати шегички, високопарни разсъждения и други несвойствени за партньора ви неща. Е, може пък той най-сетне да е открил всичките прелести на виртуалния живот и да не може да им се нарадва... но по-вероятно е някоя мистериозна непозната също да ползва активно социалните мрежи, а вашият Ромео да си провежда PR-кампания. Целевата аудитория очевидно не сте вие.

ПЕЙ СЪРЦЕ

Припомнете си как сте се чувствали вие, когато сте били влюбени. Светът наоколо сякаш е светил от ярки багри, душата ви радостно е откликвала на всякакви знаци, музиката, книгите и филмите сте ги възприемали през призмата на новото чувство, а многобройните лирични герои са ставали ваши съюзници. Обърнете внимание например дали музикалните предпочитания на партньора не са се променили? Дали изведнъж не е започнал да слуша много нова музика? И каква е тази музика, впрочем? Яростен дъбстеп или корави „жици“ той сигурно е качил на плейъра си по съвет на свой приятел от мъжки пол. Но песен на Лана Дел Рей с текст от рода на „няма да те забравя още дълго“, пусната да се повтаря отново и отново, не може да бъде оправдана с аргумента „един приятел меломан ми я препоръча“. Истинска история: С жена ми се влюбихме и станахме тройка 6 признака, че си лоша жена, без да го осъзнаваш В Япония вече се женят за секс кукли

СТРОГО ПОВЕРИТЕЛНО

Един бърз курс по месинджъри. Фирмените настройки на повечето смартфони предполагат, че при получаване на съобщение устройството издава характерен звук и показва за няколко секунди съобщението на екрана. Но – изненада! – тези две функции могат лесно да се изключат. Ако чувате сигнал за получено съобщение, но на екрана на телефона не се появява нищо – бъдете нащрек. Ако не чувате сигнал пък е още по-подозрително. Какъв е този съвременен човек, който изведнъж е спрял да получава каквито и да било съобщения?

МЪЛЧАНИЕ

Когато партньорът изведнъж спира да споделя с вас ежедневни дреболии от рода на офисни клюки или не ви разказва вече за забавни/странни/нелепи ситуации, които е видял в града, това е повод да се замислите. Всеки човек има инстинктивното желание да сподели ярките си впечатления и емоции с близките. Поредното „Добре“ в отговор на „Как беше днес?“ намеква дебело, че вие сте изхвърлени от категорията на близките хора.

PS: ОБИЧАМ ТЕ

Студеният и равнодушен мъж изглежда подозрително, но и внезапно (ключовата дума е „внезапно“) разчувствалият се любим също буди съмнение. Тук обаче разчитайте не на нашите съвети, а на собствените си усещания. Неочаквано засипалите ви признания в любов могат да показват, че по този прост и лицемерен начин неверният партньор се опитва да скрие своите забежки и своето нарастващо равнодушие към вас. Или пък не? Може пък той наистина да ви обича много и просто да се е пробудил от зимния си сън. Тогава затваряйте тази статия и потърсете вдъхновяващи идеи с хаштаг #секс.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 30179
архив

Въпрос към радио: Ереван":
- Каква е разликата между българската и шведската маса?
Отговор на радиото:
- На шведската маса има храна, а на българската - певица.

няма нови новини
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
сега
2398
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Щабът за борба с коронавируса с последни данни - 6 са новите случаи от 343 проби в неделния ден (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОГРОМНА ПОЧИТ: Честваме един от най-ярките християнски писатели, наречен Философ заради живота си
x