ГОРЕЩО
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Единственият възможен вариант е Атанасов председател на НС, а Борисов премиер. ППДБ е време да се примирят, че Пеевски е фактор в политиката (ВИДЕО)
ВРЪТНА СЕ: Съветник на Денков и герой от разработката "Градинарят" цъфна до генерал от КГБ, Митрофанова и руския митрополит Антоний (СНИМКА)
Тежки моменти за ППДБ! Коалицията се тресе заради офертата на Борисов
ЕКШЪН АНАЛИЗ: Радев слезе на нивото на партиен лидер, Пеевски го вкара в обяснителен режим
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Невена Енчева, Павликени
препоръчано
Необходими продукти:
500 г кайма
1 глава лук
2 филии сух хляб
1 яйце
1 ч.л. червен лют пипер
черен пипер
сол на вкус
галета
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с черния и червения пипер, солта, лука и се оставя за 30 мин. Сухият хляб се накисва във вода и се отстраняват корите. Изстисква се от водата, слага се в каймата и прибавяме яйцето. Омесваме я хубаво и правим малки топченца от нея. Овалваме ги в галетата и ги пържим в мазнина.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018