ПИК с рекорд: над 10 милиона посещения само за 20 дни през април!

Препоръка на ПИК

ПИК с рекорд: над 10 милиона посещения само за 20 дни през април!

76505
на 28.04.2017
ПИК с рекорд: над 10 милиона посещения само за 20 дни през април!
Автор:   ПИК

Рекордните 10 211 314 посещения в агенция ПИК отбеляза статистиката на "Гугъл аналитикс" само за 20 дни, в периода 1 - 20 април.

препоръчано

Уникалните потребители за периода са 1 993 927, сочат неопровержимите данни на "Гугъл". Това означава, че до края на април цифрата ще се вдигне значително над 2 милиона.

Най-много публика ПИК събира в София, следват Пловдив, Варна и Бургас. Интересното е, че под №4 в класацията на градовете се нарежда Лондон. В Топ 10 на населените места, следящи агенцията ни, е и Мадрид. Статистиката сочи, че броят на четящите ПИК зад граница се е увеличил с 35% за последната половин година.

Съотношението дамска към мъжка аудитория в най-четения новинарски сайт е 53% към 47%.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на Промяната: БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на "Промяната": БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК