ПИК ТV! Пътен експерт разкри защо убиецът Семерджиев няма да се спаси от затвора и колко години ще лежи за катастрофата на бул. "Черни връх" (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

ПИК ТV! Пътен експерт разкри защо убиецът Семерджиев няма да се спаси от затвора и колко години ще лежи за катастрофата на бул. "Черни връх" (ВИДЕО)

63918
на 21.09.2022
ПИК ТV! Пътен експерт разкри защо убиецът Семерджиев няма да се спаси от затвора и колко години ще лежи за катастрофата на бул. Черни връх (ВИДЕО)

"Ние сме на едно от челните места по брой на загиналите при катастрофи. В някои дни заловените с наркотици са повече от пияните шофьори. В България загиват около 600 - 700 души, а около 6 -8 хил. души всяка година се инвалидизират", това каза пред ПИК TV Владимир Тодоров, председател на Българската асоциация на пострадали при катастрофи по повод международния ден без загинали на пътя. 

препоръчано

2 млрд. лв. губим като общество от катастрофите, според него. "40-50% от пътищата са опасни за шофиране. Има 70-80 критични участъци, които всяка седмица стават катастрофи", поясни той.

Владимир Тодоров коментира и случая "Семерджиев". "Той е показателен, че системата е пробита и не работи. Всичко, което е по закон, е свършено. Пътна полиция му отнема книжката, сваля му регистрационните номера, взима му контролните точки, глобява го с 8000 лв. Това са 4 лоста, които трябва да въздействат на този рецидивист, но явно това не действа. Имаме предложение - при рецидив на наркотици и алкохол да се конфискува автомобилът. Защото той е оръжие на престъплението. Смятам, че Семерджиев ще бъде осъден, защото там имаме арогантно гадно поведение. Може и до 15 г. да стигне наказанието", категоричен е Владимир Тодоров. 

"Немец, когато дойде в България, той започва да кара като нас. Защото усеща, че няма санкции", обясни той.  

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Често срещани грешки при катастрофа - ето какво не трябва да правят шофьорите Често срещани грешки при катастрофа - ето какво не трябва да правят шофьорите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това