ПИК TV! Пиар експертът Бояна Бозаджиева нищи резултатите от изборите (ВИДЕО)

Епицентър

ПИК TV! Пиар експертът Бояна Бозаджиева нищи резултатите от изборите (ВИДЕО)

78565
на 09.06.2024
ПИК TV! Пиар експертът Бояна Бозаджиева нищи резултатите от изборите (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиар експертът Бояна Бозаджиева се включи онлайн в студиото на ПИК TV с коментар за резултатите от изборите.

препоръчано

Направи ми впечатление, че ППДБ построиха цялата си стратегия върху критики към досегашните им партньори. Това обърка избирателите, не само тези на ППДБ. Ето това отговаря на въпроса кое отказва гражданите да упражнят правото си на глас, заяви тя.

Всички партии, без изключение, избраха да говорят на твърдите си ядра, никой не вложи усилия да привлича периферия. От една страна, това беше предвидимо, от друга страна, това затваря политиката във все по-малък кръг от хора. В дългосрочен план това ще има изключително негативен ефект, заяви тя.

Черният пиар осигурява по-голямо внимание, но винаги е нож с две остриета. Една от причините за ниската избирателна активност е точно този подход на говорене на политическата партия, заяви пиар експертът.

В БСП има достатъчно кадърни хора, но много бяха пропуснати в листите. Сещам се за няколко нелогични стъпки. Когато БСП управляваше с ИТН и ППДБ, имаше за социален министър Георги Гьоков. Този човек днес не присъства в листите. В същото време водачът на европейската листа е с недостатъчна популярност вътре в самата партия. За БСП е чувствителна темата за автентичността и е интересно поставянето на Калоян Методиев веднага на втора позиция след лидерката Корнелия Нинова. Как се появи на второто избираемо място в листата този човек. А в същото време оставяш собствените си партийци да се надпреварват и борят за по-предно място. Това в БСП винаги се наказва, отбеляза Бозаджиева.

Когато се формираше правителството с БСП, ППДБ и ИТН лично лидерът на БСП Нинова каза, че не е добре да има експертно правителство, тъй като не се знае кой носи отговорността. Това беше само преди две години. А сега се говори точно обратното. Това обърква избирателите и е една от причините да не отидат до урните, обобщи пиар експертът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК