BG EN

Пилешки воденички с лук, манатарки и кашкавал

Читателски рецепти

Пилешки воденички с лук, манатарки и кашкавал

42026
на 09.09.2013
Пилешки воденички с лук, манатарки и кашкавал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Роза Костова, Павел баня

препоръчано

Необходими продукти:
500 г пилешки воденички
2-3 глави лук
гъби - около 300 г (аз съм използвала манатарки)
50 г масло краве
соев сос
черен пипер
100 г кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука и гъбите на филийки. Воденичките предварително сме сварили до готовност. Задушаваме лука и гъбите в маслото, добавяме нарязаните воденички. Добавяме соевия сос и черния пипер. Готовото ястие поръсваме с настърган кашкавал.
Да ви е сладко!

Сподели:
Бомба x
Спортът променя тялото и ума Спортът променя тялото и ума
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева разкрива подмолните планове на Радев и ППДБ да се докопат до властта (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева разкрива подмолните планове на Радев и ППДБ да се докопат до властта (НА ЖИВО)
ново
Днес: 49
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК