Пиянде задигна телефоните на две деца

Крими

Пиянде задигна телефоните на две деца

2205
на 07.04.2021
Пиянде задигна телефоните на две деца
Автор:   ПИК

Служители на полицейското управление в село Труд са задържали 50-годишен мъж от Войводиново, който откраднал два мобилни телефона от малолетни. Децата излези да играят навън и оставили без надзор на пейка пред кметството раници с лични вещи и мобилни телефони.

препоръчано

Ловкият възрастен мъж, решил да се възползва от ситуацията и откраднал апаратите. Сигнал за кражбата е подал кмета на село Войводиново.

Разследващите установили извършителя на деянието, в който открили единия от апаратите, а по време на разпита мъжът признал, че изхвърлил другия мобилен телефон в метален контейнер за боклук в селото.

Задържаният мъж е познайник на полицията, тъй като често служителите на реда са се отзовавали на сигнали подавани от местни жители, намирали мъжа заспал пиян на обществени места.

Случаят е докладван на прокуратурата в Пловдив, по чиито указания се води и започнатото досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това