Пиян шофьор се прости с колата си и влиза в затвора 

Крими

Пиян шофьор се прости с колата си и влиза в затвора 

12225
на 27.10.2023
Пиян шофьор се прости с колата си и влиза в затвора 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на 43 години бе осъден от Добричкия районен съд на 8 месеца затвор заради шофиране след употреба на алкохол. Подсъдимият бил задържан на 26 септември, след като предизвикал лека катастрофа и избягал. Органите на реда бързо го издирили и заловили, а направеният тест с дрегер отчел 2,47 промила алкохол в издишания въздух. 

препоръчано

Оказало се, че миналата година мъжът е бил осъден условно за същото престъпление. Затова към наказанието му бяха прибавени още 3 месеца решетки. Виновникът ще трябва да плати 300 лв. глоба, лишава се от право да шофира за срок от 2 г., а колата му се отнема в полза на държавата, постанови съдебният състав. 

Решението е окончателно, тъй като магистратите одобриха постигнато споразумение между подсъдимия и прокуратурата. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК