Планетата ни полудя: Ураган удари Полша, пожар изпепелява остров Родос (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

Планетата ни полудя: Ураган удари Полша, пожар изпепелява остров Родос (ВИДЕО)

20298
на 18.06.2016
Планетата ни полудя: Ураган удари Полша, пожар изпепелява остров Родос (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Катаклизмите зачестяват, виновни са климатичните промени, твърдят експерти

Последвайте ни в Google News Showcase

Нови катаклизми обхванаха Европа в последните два дни. Информационните агенции съобщават за невиждани явления по нашите географски ширини. Вчера ураган удари Полша, бурята бе толкова силна, че поваляше дървета и дори автомобилите не можеха да се движат срещу вятъра.

препоръчано

Четирима души загубиха живота си в тази буря.Стигна се до транспортен колапс в засегнатите райони. 28 души, в това число и спасители са със сериозни наранявания. Повалени са десетки дървета, повредени са покривите на 766 сгради, без ток останаха 40 000 души.

Неконтролирано бушува пожар в южната част на Родос. Евакуират жителите на село Аполакия, съобщи „Български новини”. Според информация огънят наближава Арнита като огнените езици се разпростират и към Истрио. В този момент 4 пожарни автомобила и 2 хеликоптера се борят с огнената стихия. Очакват се да пристигнат още 2 хеликоптера от остров Кос.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК