Подолски: На този етап се връщам в Арсенал

Световен футбол

Подолски: На този етап се връщам в Арсенал

5394
на 08.06.2015
Подолски: На този етап се връщам в Арсенал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доскорошният играч на Интер Лукас Подолски заяви, че почти сигурно ще се завърне в Арсенал през новия сезон. Германският национал и световен шампион премина на "Джузепе Меаца" през януари като преотстъпен от Арсенал. Той обаче не успя да покрие очакванията към себе си и отбеляза едва 1 гол в 18 мача за "нерадзурите", пише БГНЕС.

препоръчано

"Това, че ще отида във Вердер Бремен са спекулации. На този етап изглежда, че ще се завърна в Арсенал. Това е голям клуб. Все пак, нещата могат да се променят през следващите няколко седмици", заяви Подолски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК