Пожарникари предотвратиха взрив на БМВ до бензиностанция

Инциденти

Пожарникари предотвратиха взрив на БМВ до бензиностанция

9486
на 01.09.2021
Пожарникари предотвратиха взрив на БМВ до бензиностанция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

БМВ пламна в движение в опасна близост до бензиностанция в Пловдив. Инцидентът е станал вчера следобед, съобщиха от пожарната служба в града под тепетата. Пламъците тръгнали от купето на немското возило, като най-вероятната причина е късно съединение. Огнеборците от Втора районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" успели да предотвратят по-сериозен инцидент предвид бензиностанцията в близост. 

препоръчано

Общо на 15 сигнала са реагирали пловдивските пожарникари в последния ден на август.  Благодарение на бързата им реакция са ликвидирани 10 пожара, 3 от които с материални щети.

Вчера следобед бил получен сигнал за пожар в землището на село Цалапица, където небрежно боравене с открит огън е станало причина за пламването на градина с дюлеви и черешови дървета. Огнеборците са успели да спасят по-голяма част от насажденията, като засегнатата площ е само 5 декара.

В първите часове след полунощ пък пожарникари са гасили и два горящи ПВЦ контейнера на улица "Доспат". Причината - запалени боклуци. В останалите случаи огнеборците са гасили открити пожари в сухи треви, храсти и паднала листна маса в извън урбанизирани територии. Екипи на пловдивската дирекция са участвали и в 4 аварийно-спасителни и помощни операции, обобщава "Марица".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК