Пожарът в Цалапица е напълно потушен

Региони

Пожарът в Цалапица е напълно потушен

5164
преди 5 часа
Пожарът в Цалапица е напълно потушен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

15 часа след възникването на огъня вече напълно е потушен пожарът на регионалното депо за отпадъци в Цалапица, съобщиха от община Пловдив. 

препоръчано

Цялата тежка техника ще продължи да запръстява превантивно още няколко часа. По билото и откосите на депото са депонирани купчини пръст, за да може да се реагира бързо при евентуално възникване на нова ситуация. 

На място остават да дежурят 1 противопожарен автомобил, 2 булдозера, 3 самосвала, един багер. Доброволците от ДФ "Пловдив 112" заедно с Общинска охрана ще извършват пешеходен обход. 

Огънят в сметището в Цалапица избухна минути преди 22.00 ч. снощи. Пламъците са обхванали около 200 кв. м. площ, но в голяма дълбочина. 

Рано тази сутрин пожарът бе локализиран, а вятърът помогна да се разнесе димът от горящото сметище, предаде БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК