ПОЗОР! Васил Терзиев и "Спаси София" "изчегъртаха" Цар Борис Трети (ДОКУМЕНТ)

Акценти

ПОЗОР! Васил Терзиев и "Спаси София" "изчегъртаха" Цар Борис Трети (ДОКУМЕНТ)

336176
на 29.08.2024
ПОЗОР! Васил Терзиев и Спаси София изчегъртаха Цар Борис Трети (ДОКУМЕНТ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В навечерието на годишнината от смъртта на Цар Борис III Обединител (28.08.1943 г.), Столична община реши да го “почете” като изтрие името му от станциите на софийското метро.

препоръчано

Предложението дошло от съветници от Спаси София, Възраждане, БСП и ИТН. Името било твърде дълго.

Първи под решението се е подписал скандалният общински съветник от "Спаси София" Гергин Борисов.

“Ами да, как може да кръщават хора с такива дълги имена. Може да бъдат просто агент Егоров - като ръководения от бащата на Васил Терзиев - преподавател, доносничил за студенти, отклоняващи се от московската линия”, коментираха възмутени столичани.

В София, разбира се, има и други обекти с дълги имена. Булевард Княз Александър Дондуков. Но пък те са си руски, за тях - “наши”. Както и самата улица, на която се помещава Московската, пардон Столичната община, не сдържаха гнева си демократично мислещите жители на София.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК