Вход
София
Времето в София 15 o C

ПОЗОР! Как ще се извинят Би Ти Ви и Петър Нанев на ген. Петров?!

ПОЗОР! Как ще се извинят Би Ти Ви и Петър Нанев на ген. Петров?!

на 13.11.2017
184487
63
ПОЗОР! Как ще се извинят Би Ти Ви и Петър Нанев на ген. Петров?!

Ще се извинят ли Би Ти Ви и позорният репортер Петър Нанев, по-известен вече с прякора Онанев, за грозната и поръчкова атака срещу генерал Николай Петров?! Ще имат ли доблест от медията претендираща за обективност да признаят, че очерниха един достоен българин, един от най-честните министри, които сме имали през последните 28 години?! След проверката на прокуратурата е пределно ясно, че той е действал законно, за доброто на болницата (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

От журналистическа гледна точка и, ако все пак имат някаква доблест в себе си, е редно да излязат с официално извинение от Би Ти Ви към генерал Петров. Защото въвлякоха името му в грозна атака, очерниха го, принизиха го, а той със своя висок морал и чест реши да подаде оставка и да не подлага на омаскаряване правителството, както и близките си. 

Фактите вече са ясни - един поръчан одитен доклад от времето на служебното правителство, назначено от Румен Радев, за щастие не успя да изпълни своята цел, а именно - да очерни човек като генерал Петров. Две прокурорски проверки доказаха, че той няма никаква вина и не може да му се търси никаква назателна отговорност. 

Изводите за "разследванията" и за морала си правете сами! А Би Ти Ви незабавно да се извини, ако им е останало достойнство след играта на поръчки...

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(63)
1
Вие сте се от 80%
2
президента също трябва да се извини ама нали си е катил това чувство не му е познато
3
Сланинова от БСПеерадската партия е байрактарката на морала, заедно с Чалмата (хидроинженера) Гнома джудже и СС Момата! ОТ КОЙ ТЕЗИ ДЕБИЛИ ОЧАКВАТЕ ИЗВЕНЕНИЕ, КАТО РУМЕН ГРИПЕНА, КОЙТО ПЛЮЩЕШЕ ЛЮБОВНИЦАТА СИ ВЪВ ВВС, КОЯТО БЕШЕ НАЗНАЧИЛ НА ДВЕ ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ КАТО ПИАРКА, Е ТЕХЕН СЛУГА..
4
Платеното журналистче да бъде изхвърлено от телевизията....., а бтв да си посипе главата с пепел.
5
да идват булдозерите....
6
До 2 - ти си педерасокатил
7
смрад ! А мръсотиите заметени под килима !
8
Дебилът `резидент ли ще се извинява или двете стринки, дето го курдисаха на "Дондуков" 2 ?
9
В България всичко е прекрасно. По-добре никога не сме били. СоциализЪмът пасти да яде. През 2009 година, под мъдрото ръководство на др. Бойко Борисов - Първи секретар на БКП-ГЕРБ, започна строежа на истинския комунизъм в българия. Сега, в края на 2017-та с гордост може да кажем. СТРАНАТА НИ Е ПЪРВА В СВЕТА С ПОСТРОЕН НА 100% КОМУНИЗЪМ. За какво точно става дума. Държавата ни има най-стабилната еднолично управлявана компартия. Диктатура наД пролетариата с един истински държавен Глава, който неуМорно се грижи за хората в българия, за тяхното щастливо бъдеще. Вместо с разпадналият се СССР вече сме в съдружие с ЕС. С цел заздравяване на ВЕЛИКАТА партия БКП-ГЕРБ на общонародния конгрес, свикан от Първия секретар на едноличната партия БКП-ГЕРБ, се взеха изключително важни решения. Общинските ръководства ще се избират пряко от членовете единствено на УП (управляващата партия). За всеки, който даде гласа си за Първият секретар на БКП-ГЕРБ, другарят ТИКВОЦИЙ (пардон, грешка на клавиатурата, др Бойко Борисов) се предвиждат парични и социални поощрения във вид на Пари от прогнилия капитализъм (Евро, Долари. Шв. франкове и т.н.). Ще бъдат давани обществени поръчки на НАШИ ХОРА (в условията на комунизЪма това не е престъпление), които ще бъдат пряко наблюдавани единствено от Премиера, с цел пресичане на корупцията още в зародиш, а обикновените чиновници с ранг под министър ще получват ограничен брой СУДДЖУЦИ, А НА КАЛИНКИТЕ ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ ЦВЕТНИТЕ ТОЧКИ по СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА ТЕХНОЛОГИЯ. Взети са и още много важни решения относно облагодетелстването на българските граждани и най-вече на неуморните поддържници на БКП-ГЕРБ, бивши ятаци, журналисти-подлоги, тайни агенти и не на последно място на ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. КАЖЕТЕ СЕГА! Нима това не е прекрасно? Народът е очарован и с просълзени от щастие очи бърка в кофите за боклук. (НЕ, НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙТЕ) Никой не търси храна. Търсят изгубената гьонсурат мутра на Бойко Борисов - Премиерът СЛЪНЦЕ, НЕУМОРНО ГРИЖЕЩ СЕ за добруването на всички хора в СВОЯТА РОДИНА. Благодарение на него пенсиите и работните заплати на българите се увеличиха хиляди пъти. Вече всички сме милионери. Минималната заплата е 460 млн лева, а най бедните пенсионери живеят ОХОЛНО С 200 МИЛИОНА. ЕДНО ЕВРО ВЕЧЕ СЕ КУПУВА ЗА 5 МЛН ЛЕВА, А ДОЛАРА ПАДНА ДО КРИТИЧНИТЕ ЗА САЩ 2.5 МИЛИОНА. КапитализЪма бе сринат окончателно. Държавните мъже В българия изключително скромно отказаха да увеличат заплатите си като на обикновените българи. Те си останаха с нищожните възнаграждения от едва около 40 хиляди (забележете) ЕВРО. ДОРИ ХЛЯБА , МИЛИТЕ ни министри ТРУДНО ЩЕ СИ КУПУВАТ, ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ ДОСТИГНА 900 ХИЛЯДИ ЛЕВА...
10
Какво да се извинят.Как се прави търг с неизрядни документи?Ако някой друг участва няма да го допуснат.А и той даже не знаел кой участва.А стига бе това само в България може.
11
Не е измислил тази "завера" Руменчо ,не е ! Много е тъп (милия) и няма как ! Тук е "играла" бялата и фармацевтичната мафия ,пари (яко) са се "мятали" . Прзидентчето и БТВ са само "машите" ,кукловодите са на друго място.
12
Този коментар е обозначен като спам.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Те и НАП направиха проверка на ЦвЦв и казаха ,че всичко е наред.А според вас ,ПИК, всичко наред ли е?
15
А как Злостомила Гъргаркова ще докаже, че не е камила?
16
Този коментар е обозначен като спам.
17
Много сте долни, плюите по колегите си само и само да лижите задника на управляващите и то не за първи път. Жалка работа!Отвращавате ме!
18
БТВ да се извини, а Петър Нанев просто да намери друго поприще....
19
На кой да вярваш вече? В Пазарджик един пенсионер на таванска пенсия заема длжноста Шеф на автомобилна администрация и още е там!!! На кой да вярваш?????? НА КОЙ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
20
А проверила ли е прокоратурата как 20 милиона лева загуба е дадена на цесия на ББР и как при такава загуба можеш да получаваш 10 хиляди лева заплата, та нали болницата е ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО и как така болниците във Враца и Ловеч бяха пред фалит, а военна не.
21
МАФИЯТА ГЕРБ ви управлаза
22
Много е гадно да чета ,как позитанските тролове оплюват човек ,който е спасил хиляди живота (предполагам и живота някои от тях ,на техните деца ,майки и бащи) ! Срам ,нямате ли ,червени дебили ?! Страх ,нямате ли ?! Когато ви " дойде до главата " - при кого ще ходите да ви спасява ?! При Нинова ,при Кутев или при Радев ,а ?! То ,бива да сте гьонсурати ,ама - чак толкова - не бива !!!
23
Не се родил още БСПеераста, кото да се извини доброволно или да подаде оставка за престъпленията си. Само СС Момата и сега Сланинова, го налапаха на Чалмата, в знак на извинение, че сме им изхабили брадвите на Джагалите при баташкото клане!!
24
Вие не сте добре. Може да е законно но не е морално. И сега какво искате да узаконите шуробаджанащината. Журналиста си е свършил перфектно работата. Искате да затворите и устите им. Това не е ли типично управление от О П Г.
25
Аз съм много доволен, че Дядото-генерал ми ДАДЕ ДАЛАВЕРА за 1,6 МИЛИОНА лева. А вие "охлаждайте" супата и се чудете как да свържете двата края
26
Журналистът -подлога , да не се извинява, а направо да се изпарява. Гнусно и отвратително !
27
невинен си когато си от герб и крадеш ,и даваш обществени поръчки на родата,когато назначаваш родата ДА ЖИВЕЕ МАФИЯТА
28
Не разбрах- има ли шуробаджинащина или не?Има ли неизрядни документи или не?j
29
Три американски военновъздушни самолетоносача .....ЛЕЛЕ ПИГЕЗ ЛУДИ СТЕ..... американски...... военновъздушни ????...... самолетоносача ......ХАХАХАХА !......военновъздушни самолетоносача....ДАИБА ИДЬОТИТЕ !.....военновъздушни самолетоносача......
30
Най добре питай твоя любим премиер дали има нещо общо със оставката на генерала,и после пиши врели-некипели...
31
Мангасарова ти трябва да се извиниш за всички небивалици
32
червените дебили могат само да злословят и да плюват и нищо друго да не работят
33
В момента българите живеят в пъти по-зле от времето на Живков. Ако тогава всеки задоволяваше жизнените си потребности, то сега тази привилегия имат единствено щатните, влачейки доходите си от държавната хранилка. ГЕРБ е партията майка, която скри шапката на БКП. Еднолично управление, сливане на партията с държавата, облагодетелстване на членовете на ГЕРБ, партията контролира съд, прокуратура, назначава послушници във всички сфери на властта. ТОВА УВАЖАЕМИ БЕШЕ ПРИСЪЩО НА БКП. В момента ГЕРБ е истинския заместник на БКП с още по мерзки черти. ТОВА СЕ НАРИЧА КОМУНИЗЪМ... КОМУНИЗМЪТ НА ГЕРБ И ЛИДЕРА МУ - ПРЕСТЪПНИКА boko (СПРАВКА - БЯЛОТО ПОЛЕ В БИОГРАФИЯТА НА boko ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 1990-2000). ВСЪЩНОСТ БЯЛОТО ПОЛЕ Е САМО ЗА ДЕБИЛИТЕ, ИНФОРМАЦИЯ С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИМА МНОГО В ИНТЕРНЕТ. А ДА НИ Е ЧЕСТИТ СЪВРЕМЕННИЯ КОМУНИЗЪМ НАЧЕЛО С ДР. bokoБЪЛГАРО/УБИЕЦА.
34
Няма нужда да му се извиняват. Трябва да разкрият и другите му далавери . Ген. Петров да се извини , че е дал 2 милиона на зет си и т.н.. Да върне незаконно придобитото много добрият специалист и човек!!!!
35
Тъпи комунистически изчадия - Бог да ви го връща до девето коляно . Мамка ви - турски подлоги
36
Мили.червени ,дебилни тролчета, докато вярвате на журналист като Онанев ,а не на Военна прокуратура ще си бъдете бедни и мизерни!И не ,изобщо не мога да ви съчувствам,защото благодарение на такива като вас/нарочно пиша с малка буква/трудно отлепяме от дъното.И един съвет:Мили тролчета ,де прочетете становището на прокуратурата,вярно дълго е за четене ,а за разбирането му не говоря и не повтаряйте като папагали неща за който изобщо си нямата понятие.
37
Малко са 80% ,малко,малоумници,значи на "зетя"може,така ли.....няма такъв идиотски народ,жалко за будителите .......такъв народ не се буди,спи дълбок изпепеляващ сън!!!
38
ББ му прие оставката ,сега затвори устенцата на прокурорчето с морковче. Простия народец не разбира от обществени поръчки,там е най-голямата шуро баджанащина.Професора няма да остане гладен в голямата "яма"ВМА. И вълкът сит и агнето цяло!!! А защо му прие оставката ББ,който знае всичко в окрадената България???? Спящ НАРОДЕ, всичките сме наивници!!!!
39
Вина има . Морал няма.
40
Ще имат ли доблест от медията претендираща за обективност да признаят, че очерниха един достоен българин, един от най-честните депутатии, които сме имали през последните 28 години?! Защото въвлякоха името му в грозна атака, очерниха го, принизиха го, а той със своя висок морал и чест реши да подаде оставка и да не подлага на омаскаряване правителството на Орешарски, както и близките си. Две прокурорски проверки доказаха, че той няма никаква вина и не може да му се търси никаква назателна отговорност. Изводите за "разследванията" и за морала си правете сами! А незабавно да се извинят на г-н Делян Пеевски, ако им е останало достойнство след играта на поръчки...
41
Браво бе, да му се извинят! За какво, че шътна 1.6 милиона лева на зет си . Зет му като е толкова кадърен да доставя на други болници, не на "дядовата" Егати демократите!! Накъде подкараха държавата - да крадат и да им се извиняваме! То и безочието трябва да има граници!!
42
невинен но в тежък конфликт на интереси?! за съжаление, такива неща все още се случват.
43
Всъщност Петърчо и неговото шефче Венелинчо от bTV демек Босфор ТВ не са правили нищо освен малко монтаж. Материалa за Петров излезе поне месец преди това в сайта Aфера получен там нa имейл. БТВ и Нова ТВ членуват в КРИБ.Шефа им Домусчиев загуби едни 50 милиона след като съда отсъди в полза на държаватa след делото заведено от вицепремиера Cимеонов. A това е само началото.И децата разбират защо искат демонтаж на правителството в един глас със Сараите и как по команда се търсят подходящи компромати....
44
Вместо да реди дитирамби, дебелогъзата и грозна Свиркомила Мангалкова да вземе и да поразпита хората от МЗ. Такъв некомпетентен и брутален екземпляр не е обитавал тази сграда.
45
Не се срамувай, ако и теб те сърби от зад. И ти си пе дераст.
46
Браво на БТВ и Петър Нанев!!! Как пък никой не каза, че такава обществена поръчка не е имало, а че била законна. А конфликта на интереси? Щом като хора, които са възпитавани в други ценности не устояват, какво да кажем за хилядите некадърници, които се прилепиха към властта! Какво ни донесе Европа? Унижение, мизерия, корупция, негодни управляващи. Комунистите поне наблюдаваха и подбираха кадрите си, а сега всеки нереализирал се в професията търси политичека изява! Жалко за надеждите ни!
47
Опа, Мастагаркова пак прави френска любов.
48
Опа, Мастагаркова пак прави френска любов.
49
Над 2 хиляди души са участвали в кастинга за политици, който телевизионният водещ Слави Трифонов обяви през септември. "А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", пише в писмо но медиите водещият. Желание да станат политици са изявили българи, завършили престижни университети не само в страната, но и Йейл, Харвард и Кеймбридж, хора с успешен бизнес по света и българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, допълва Слави. Трифонов добавя, че се е свързал с българи, постигнали "безусловни успехи" навсякъде по света, които ще провеждат заедно с него събеседванията с кандидат-политиците. Събеседванията ще са по три теми - "Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация", "Образованието – най-важната част за възхода на нацията" и "Съдебната система – основен проблем на държавата".
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
ТЕЗИ НАСИЛА НИ ПРАВЯТ НА ДЕБИЛИ !!! ПРОФЕСОРА МОЖЕ И ДА Е ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ НО Е ПОДПИСАЛ ЕДНИ СДЕЛКИ НА ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО Е ОПЬНАЛ ДЬЩЕРЯ МУ И ТЯ Е РОДИЛА ДЕТЕ КОЕТО МУ Е ВНУК И Е ОТГЛЕДАНО С ТЕЗИ ПАРИ -ТОВА НЕ Е ЛИ ИСТИНА ?!? ЗА КАКВИ ПРОВЕРКИ ГОВОРИМ ЗА КАКВИ 5 ЛЕВА !!!
52
Да не би дъщеря му и любовника и да върнат парите от нагласения с негово знание конкурс,стига сте лизали тиквените задници!
53
Всъщност, с какво зъвршва писмото от прокуратурата " --- "Препис от постановлението в едно с копие на одитен доклад от м. март 2017 г. на Дирекция „Вътрешен одит“ - МО, е изпратен по компетентност на Агенцията за държавна финансова инспекция, предвид установеното нарушение на чл. чл. 49, ал. 1 от ППЗОП /отм./ и на т. 9.5 от утвърдените Условията за участие в процедурата. Изпращането е с оглед правомощията на АДФИ за ангажиране на административно-наказателна отговорност.
54
Що за дебелокожи мухльовци сте в ПИК. За вас морал съществували или са важни парите и да целувате Буда по мазния задник.
55
ЗА КАКВО ДА СЕ ИЗВИНЯТ , ЧЕ ГЕНЕРАЛА НАСТЪПИ СИСТЕМАТА , И НЯКОЙ ПОРЪЧА ТОВА ПО БТВ!!!!!ДАЛИ Е ВЕРНО ИЛИ НЕ ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС !!!!!АЗ ПИТАМ БОРИСОВ ????БИ ЛИ ИЗГОНИЛ ВСЕКИ ЗА КОЙТО СЕ ПОЯВИ ПОДОБЕН РЕПОРТАЖ????ЗАЩО НАПРИМЕР НЕ ИЗГОНИ КМЕТА НА ПЛОВДИВ , ЗА МНОГО ПО СЕРИОЗНИ СУМИ И ТО КОНСТАТИРАНИ ОТ ПРОКУРОРИ???ГОНИ СЕ ЧОВЕК , КОЙТО БЕЗ ДА ИСКА , ИЛИ НАРОЧНО НАСТЪПИ СИСТЕМАТА , ИЛИ НЯКОЯ ПЕЧАЛИВША СХЕМА!!!!
56
Мастаркова скоро ще си търсиш работа на околовръстното там може да те огрее
57
Да защитаваш крадец означава, че ти самият си такъв.
58
Защо военна прокуратура се занимава със случая??? Как се провежда търг с нерагистрирана фирма по булстат,която съответно не плаща данъци и "по случайност" се оказва конфликт на интереси. Журналистът е отразил истината за какво да се извинява??? Стига с поръчкови статии и политически слугинаж!!!
59
Стига,стига бе.Не става въпрос за този генерал Петров, че добър лекар, а че е лош управник във ВМА. Нямало задължения, чух не че са плотени, а че са разсрочени. Това е друго.
60
Стига,стига бе.Не става въпрос за този генерал Петров, че добър лекар, а че е лош управник във ВМА. Нямало задължения, чух не че са плотени, а че са разсрочени. Това е друго.
61
стига сте ни занимавали с този некомпетентен и некадърен човекк, да разследват цялото му началничество от 10 години и да върви на съд
62
Мастурбакова, а ти ще се извиниш ли за задниците дето лижеш? Тоя не му е зет, само е спал с дъщеря му, та по грешка се е изцепил вътре. И оная дъщеря му що си ляга с всеки. Много лесна бе. Той и тъпкача е свестен,усвоил само 300 хилки. Ей затова държавата е на това дереже. Премие МУТРА и наркотрафикант,и журналята простиПУТКИИИ
63
cialis italia gratis cialis generico lilly cialis coupons online prescriptions cialis cialis pills price each buy cialis online cialis professional from usa how do cialis pills work online cialis price cialis best generic cialis soft gels what is cialis acheter cialis meilleur pri purchase once a day cialis cialis official site http://kaivanrosendaal.com/#generic-for-cialis http://kaivanrosendaal.com/#Buy-Cheap-Cialis-Online
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Шефе, ще ми повишиш ли заплатата, че три големи фирми се интересуват от мен? - И кои са пък тези три големи фирми?!? - "Топлофикация", ВиК и МТел...

няма нови новини
Днес: 279
hot
най-четени новини в момента
сега
2740
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Fibank представя нова кредитна карта (ОБНОВЕНА)
x
МЪЛЧАЛИВИЯТ УБИЕЦ ДЕБНЕ! Ето как да разберете дали сте алергични към глутена
x